Wednesday, April 22, 2015

S1 Coffee Sirup

Suurena kahvinrakastajana en voi ymmärtää miksi meidän keittiöstä ei ole aikaisemmin löytynyt minkäänlaisia makusiirappipulloja!? Havahduin tähän asiaan viime viikolla Murenan blogi-illassa. Toki suurin syy tälle asialle taitaa olla, että kahviloissa en ole tottunut nauttimaan kahviani moisen lisämaun kanssa. Minä kun juurikin rakastan tuoreen kahvin makua! Ostin kuitenkin kotiin kokeiluun caramel- makuista makusiirappia, ja viime viikonloppuna testasimme tätä mieheni kanssa.  Pieni tilkka toi mukavan  lisämaun rauhalliseen kahvihetkeen. 

IMG_6895IMG_6901
Makusiirappeja voi myös käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen. Murenasta mm. vinkattiin että tämä toimii niin jäätelön että luonnonjugurtinkin kanssa. Pitää siis testailla! Löytyykö teidän keittiöstä makusiirappeja? :)

6 comments:

 1. Ei muuten löydy, tilanne jonka voisi korjata, noista saa kuitenkin mahtavasti makua kahviin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanoppa muuta! :) Tämä on vieraiden sattuessakin kiva pieni lisä kaffepöytään. :)

   Delete
 2. Meilläkin oli erilaisia makusiirappeja aiemmin, mutta sitten ne vähän unohtuivat. Kahvin kanssa olivat juuri hyviä, sekä jäätelön ja kakkupalan kanssa kastikkeena. :)

  ReplyDelete
 3. Niin totta, myös kakkupalankin kaverina voi näitä suosia. Kiitos vinkistä! :))

  ReplyDelete
 4. Tahdon tollaisa. Mistä noita saa??
  Itse laitan kahviini maidon lisäksi ruokokidesokeria, nam. Ihana maku tulee siitäkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salosta! :D En itseasiassa tiedä mitenkä laaja jälleemyynti juuri tällä merkillä on Suomessa, mutta uskoisin noin muuten että hyvin varustetut ruokakaupat myyvät ainakin jonkinlaisia siirappeja!? :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥