Monday, May 4, 2015

Fashion crush

En voi käsittää miten olen ennen vierastanut tätä kaunista printtiä muodin saralla!? Ostin keväällä tämän kukallisen paitapuseron Cubukselta, ja nyt se on ehdottomasti yksi lemppareistani. En keksi yhtäkään asukokonaisuutta näin äkkiseltäni mihin ei voisi tätä hempeää printtipaitaa yhdistää. Pusero on minusta todella kivan näköinen risaisten farkkujen sekä nahkatakin kanssa näin keväällä. Saati sitten kesällä bleiserin ja shortsien kanssa, kera päivettyneen hipiän.

IMG_7054 IMG_7051


Miten te koette tämän printin, kyllä vai ei? Ensimmäisen kerran kun puolisoni näki tämä ylläni, sain kuulla kuinka tämä hänen mielestä muistuttaa mummon verhoja.  Onneksi  maailmaan kuitenkin mahtuu makuja siinä missä ihmisiäkin. :) Minusta tämä tyttömäinen kukkapaita toimii niin arjessa että fiininmissäkin tilaisuuksissa!

Aurinkoista alkavaa viikkoa! :)

8 comments:

 1. Toimii, minäkään en pidä kukkakuosista jos kukkia on joka väriä ja liikaa, tässä on juuri sopivasti♡ Ja ihanasti olet päivettynytkin, kesää saakin jo tulla eikös ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että pidit paidasta, sitä kun tullaan aivan varmasti näkemään monet kerrat ylläni. ;) Ja juu, täällä ollaan kaikinpuolin jo valmiita kesään seilor ystäväiseni. <3 Nähdään illalla! :))

   Delete
 2. Itsekään en hetki sitten olisi voinut kuvitellakaan ostavani kukkakuosia mut nyt voisin jopa harkita. Toi pusero on ihana ja mulla on samantyylisiä kaapissa useampia mut ilman kukkia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kun oikea kuosi tulee ja osuu kohdalle niin sen vain tietää! Mä bongasin eilen Lindexillä todella kivat printilliset housut, mutta kiireissäni en niitä kerennyt kokeilemaan ja nyt kummittelevat mieltäni. :D

   Delete
 3. Replies
  1. Kiva kuulla että makumme kohtaavat Katja! :)

   Delete
 4. Tykkään! Arva väri tietty mutta yhdistettymä juuri farkkuihin toimii mielestäni mainiosti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Chenille, ja kiva kuulla että pidit juurikin tästä yhdistelmästä. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥