Wednesday, May 27, 2015

Kuvaukset Helsingissä

Viime viikolla kerroinkin tästä blogiyhteistyöstä, jota olin tovin aikaa jännittänyt sekä samalla odottanut kuin kuuta nousevaa. Kaksi viikonloppua sitten tuo kyseinen päivä koitti, ja minä päädyin todella lahjakkaan kuvaajan linssin kohteeksi. Salla, sinä olet tähti! Sain viime viikonloppuna ensimmäiset asukuvani kätösiini, ja voi että kuinka iloinen olenkaan tästä yhteistyöstä. Sallan kuvat kiteyttävät kaiken sen mitä itse toivoin kahden eri asun kanssa. Kuvia on mieletön määrä, enkä todellakaan osaa valita mitkä tänne blogin puolelle tulen valitsemaan. Sallan kädenjälkiä tullaan näkemään blogini puolella nyt alkuun ainakin kahden asukuvien verran, ja ennen kaikkea hurjin kuvakertomuksin.

M06A3646-20

kuva Salla Vesa

Palaan kattavempien asukuvien kanssa hetimiten, kunhan olen saanut valittua kuvat. Sillä välin suosittelen ehdottomasti katsomaan Sallan kuvan kauniita kuvia, joita voit ihastella täällä, täällä ja täällä.  Kiitos Salla, että uskoit minuun ja minun blogiini ennen kaikkea tämän yhteistyön merkeissä. Kiitos!

14 comments:

 1. Upea kuva, Salla on kyllä taitava! Ja vitsi poseeraat niin kauniisti ja luontevasti tässä, itselläni on siinä vielä harjoittelemista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Janica kivasta kommentista! Salla on kyllä äärettömän taitava, ei voi kuin toivoa hänelle onnea & menestystä <3

   Delete
 2. Aivan mahtavaa! <3 Ja tsemppiä päivään!!

  ReplyDelete
 3. Blogiyhteistyöt on aina niin ihania.
  Tosi ihana kuva.
  Tulen heinäkuussa Helsinkiin. Olisi niin ihana nähdä ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanni <3 Sallan kuvista ei voi kun inspiroitua ja harjoitella entisestään oman kameran kanssa työskentelyä. :) Milloinka olet heinäkuussa menossa pk-seudulle? Todellakin olisi kiva nähdä! Pitäisikös koota joku kiva porukka kasaan? :))

   Delete
  2. Tullaan heinäkuun viimeisen viikon tiistai-ilta lennolla ja takaisin lähdetään perjantain iltalennolla. Olisipa kerrassaan huippua tavata ♡ .
   Mieheni eilen jo vitsaili että "no niin järkätkää nyt vaan bloggaajien kokoontumis ajot LV.lle". Plaah mikä mälsä tyyppi.

   Delete
  3. Haha, ei hullumpi idea tuo. ;D Oletko facebookissa?

   Delete
 4. Onkohan mun eilinen kommentti tullu perille?? 😯

  ReplyDelete
 5. Upea asukokonaisuus ja mielettömän kaunis kuva <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu, kiitokset kuulunee täysin Sallalle! :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥