Saturday, May 23, 2015

Lauantaisen sushiannos

Uskokaa tai älkää, mutta nämä ovat tämän vuoden ensimmäiset sushini! Meidän kaupungissa kun ei ole sushiravintolaa, eikä nuo pakasteosastonkaan versiot oikein vedä puoleensa, on sushihimot itselläni jäänyt aika olemattomiin. Piipahdimme kuitenkin tänään Citymarketissa, ja olimme juuri ohittamassa kalatiskiä kunnes silmäparini onnistui valtavan kalatarjonnan poukamista bongaamaan muutaman valmiin sushipaketin. Oli aivan pakko napata yksi laatikollinen mukaan, ja voi että kuinka olenkin odottanut nyt vesikielellä koko päivän että pääsisin maistamaan näitä. Oms, sanon minä! 

IMG_7380
IMG_7383


Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita herkkusuita näin lauantai- iltana? :) 
Kivat illanjatkot, ja kuullaan taas huomenna lisää. :)

6 comments:

 1. Tutun näköistä herkkua :) Nimittäin meillä on tullut tavaksi hakea sittarista sushia ja mm. paraikaa täällä sitä syön.. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja oli kyllä aivan älyttömän hyvääkin! Ehdottomasti minäkin pidän Citymarketin muistilistallani mitä tuohon sushiin tulee jatkossa. :) Kivaa sunnuntaita Miru! :)

   Delete
 2. Nam sushi on hyvää <3 Harmi kun meidän perheessä muut eivät tykkää niin tulee itsekin tuota syötyä aivan liian harvoin :( Aurinkoista sunnuntaita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei meilläkään miekkonen nyt vapaaehtoisesti tuota itse ostaisi, mutta jos minä vuorostaan teen aloitteen tämän kanssa, niin kyllä sitä sitten kuitenkin syödään. :) Suloista sunnuntaita teidänkin perheelle. <3

   Delete
 3. Sushi ei oikein ole mun juttu, kokeiltu on useamman kerran, mutta ei vaan jotenkin iske vaikka kuinka koettaisi. Kala kyllä muuten. Lauantain herkuttelua yleensä meksikolainen meillä, siihen ei meillä kyllästytä ikinä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä sen tarvitsekkaan olla kaikkien juttu! Minulla on todella monta ystävää että myös perheenjäsentä ketkä eivät välitä sushista. :) mmm, meksikolaista! Voisitko laittaa jonkun hyvän reseptin jakoon? :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥