Saturday, May 2, 2015

Laukkuhaave

Tunnustan olevani aikamoinen laukkutyttö! Laukut ovat olleet aina minun yksi heikkouksistani, ja haaveita olisi vaikka muille jakaa. Harmi vaan kun se raha ei puussa kasva! :D Minun on ainakin järjen ääni pidettävä tässä harrastuksessa mukana. Yhtäkään laukkuani en tähän päivän mennessä ole ostanut hetken mielijohteesta, vaan jokaisen laukun kohdalla olen miettinyt  useamman kuukauden ellen jopa vuodenkin. Mm. Bayswaterista olin haaveillut todella monta vuotta, kunnes nyt alkukeväästä tein haaveestani vihdoin totta.

Alun alkaen olin suunnitellut ostavani ensimmäisen Chanelin itselleni lahjaksi kun mittariin räsähtäisi se pyöreä lukema. Mutta jatkuvien hinnankorotusten myötä kotiutin ensimmäisen mini Chanelini  vuoden päivät sitten, second hand- yksilönä. Olen tykännyt aivan mielettömästi tuosta pikkuisestani, ja kovasti toivoisin jonain päivänä omistavani vielä isosiskonkin. Haaveenani olisi klassikoiden klassikko, Chanel flapbag mustana ja ehdottomasti kultasin yksityiskohdin. Myös tämänkin hankkisin second yksilönä. Olen kuullut että vanhemmat yksilöt ovat huomattavasti laadukkaampia! 

IMG_6925

En aio millään tavalla tämän asian kanssa kiirehtiä, vaan pidän silmät ja korvat höröllä myynti-ilmoituksien suhteen, ja toivon että vastaani tulisi joku päivä vielä se täydellinen yksilö täyttäen omat kriteerini tämän haaveen osilta. :)

Mites te muut laukkutytöt siellä ruudun takaa, siintääkö teidän unelmissa jokin tietty? ;)

9 comments:

 1. Tiedän tunteen. Ensin haaveillaan, sit säästetään ja sit lisää haaveillaan. Ei ainakaan hoitajan paljoilla ostella jatkuvasti tuollaisia ihanuuksia.
  Itse olen haaveillut isommasta LV.sta monogram kuosilla mutta malli on vielä mietinnässä ja rahat tosiaan säästämättä.
  Aivan ihana tuo laukkusi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi haaveilu ei maksa yhtikäs mitään! :) Toivottavasti vielä joskus meidän molempien haave kuitenkin toteutuisi. :))

   Delete
 2. Lovely photo!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
 3. Kyllä siintää munkin silmissä juurikin samainen laukku kuin sinulla, toisin hopeisilla yksityiskohdilla :) Koska en valitettavasti osaa ostaa käytettynä, niin haaveilen reissusta Pariisiin, mutta se tuskin tulee tapahtumaan parin vuoden sisällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooooooi, Pariisin matka kyllä kelpaisi minullekkin. Viimeisestä käynnistä onkin jo kulunut kolme vuotta!? Chaneli olisi mitä upein matkamuisto Ranskasta. :P

   Delete
 4. Voi kun en osaa sanoa yhtään... alan siirtymään selvästi enemmän huivien puolelle laukuista :D Vaikka olisihan noita haaveita laukuissa vaikka millä mitalla. Uudet vain maksavat liikaa ja second handin kanssa olen niin varovainen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huivitkin ovat oikein upeita keräilykohteita asustepuolelta josko näin voi sanoa. Sinulla onkin aivan mielettömiä yksilöitä jo kokoelmassasi. :)

   Delete
 5. Second hand laukkuja käyttääkin huolettomammin, kun ei tarvitse varoa samalla lailla kuin uuden kanssa. Kaunis tuo sinun vaalea Chanel.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥