Sunday, May 24, 2015

Sporttihenkinen päivän asu

Kuluneen viikon aikana astuin omalta mukavuusalueeltani ulos kahdesti. Kyllä, kahdesti viiden arkipäivän sisällä, ja näin jälkikäteen pohtien tämä on tehnyt hyvää. Oma pukeutuminen on ollut vuodesta toiseen todella klassista, ja kuten aikaisemmin totesinkin niin yllätyksellisyys ei ole kuvastanut minua millään tapaa. Tämän viikon osilta omaa pukeutumista on huomattavasti piristänyt viimeaikaiset onnistuneet löydät. Muodin saralta olen onnistunut noukkimaan vaatekaappiini niitä minun näköisiä juttuja. Nappasin nyt instagramista yhden tämän viikon asukokonaisuuden. Alkuun pikkasen arastelin tämän kokonaisuuden kanssa uloslähtöä, mutta eipä siinä lopulta kovinkaan montaa minuuttia mennyt kun asun olinkin jo omaksunut.  Meillä asukuvia ei ole keretty tällä viikolla kuvailemaan yhtään, mutta lupaan että tulette näkemään tämän vielä kunnolla linssinkin läpi. :)

Alkuviikolla kirjoittelin tästä tämän hetkestä ehkä mitä kuumimmasta trendeistä, ja siitä kuinka minäkin olin omilta osin ihastunut tähän. Myös mainitsin että Bikbokista olin kotiuttanut jotain tähän liittyvää, ja tuo valkomustainen suurin numeroin painatettu t-paita toimi klassikoiden kanssa oikein kivasti mielestäni yhteen. 

InstagramCapture_8f26db6a-52aa-4f7c-8f47-97e909c3e2ba


bleiseri ESPRIT
 t-paita BIKBOK 
housut ZARA 
tennarit CONVERSER


Mitä mieltä siellä ollaan asusta?  :) Minua voi  muuten seurata Instagramissa nimimerkillä @elissabetes. Profiiliani päivittelen melkeinpä päivittäin!

8 comments:

 1. Ihana tuo paita! Täytyy käydä kurkkaa livenä Täällä sama :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti käyhän, ja näitä oli mustanakin. Sain kuulla tämän olevan vanhaa mallia, joten kysy ihmeessä työntekijöiltä jos et itse löydä tätä suuren valikoiman keskeltä. :))

   Delete
 2. On kyllä ihana paita! Ja muutenkin tosi kiva asu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin kiva kuulla että täällä ollaan tykätty asusta! Kiitos Riikka ja oikein energistä uutta viikkoa. :)

   Delete
 3. todella kiva ja sporttinen kokonaisuus // perfect!!! ps. täytyypä käydä kurkkaamassa sinun instaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin kivojen kommenttien jälkeen tohdin siis uudelleenkin tuoda vastaavanlaiset asun näytille tänne. Hirmu isot kiitokset tyylilyyli <3 Oikein energistä viikkoa! :)

   Delete
 4. Oi kun kiva kokonaisuus! Ehdottomasti samaa jatkossakin esille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Satunen, kiva kuulla että sinäkin pidit asusta<3 Ehdottomasti tulen suosimaan jatkossa tuota paitaa. :) Toivottavasti viikkosi on alkanut mitä parhaiten!? Halit<3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥