Friday, May 8, 2015

Todays Wish outfit

Untitled #65


Valkoinen on ehdottomasti yksi lempiväreistäni mitä pukeutumiseen tulee. Kesällä erityisesti päivettynyttä hipiää vasten on tuo puhdas sävy saa entisestään huomioni. Kesäksi kaipaisinkin nyt uusia valkoisia housuja. Vanhat kun ovat valitettavasti jääneet nyt isoiksi. Jotenkin koen, että valkoiset housut on istuttava just eikä melkein, jotta asusta tulisi miellyttävä. Omilta osin tätä ostoa ei tule helpottamaan asettamani kriteerini. Housut eivät saa missään nimessä läpi kuultaa eivätkä myös taskujen oma kangas saa näkyä, jos suinkin ovat moisilla varustetut. Myös hankaluutta entisestään lisää pepputaskut. Omaan aika lättänä pepun, joten ehdottomasti taskujen leveys / korkeus ovat aika tärkeä seikka.


Etsinnät siis alkakoon! Mites siellä koetaan valkoiset housut?
Kivaa alkavaa viikonloppua. :)

11 comments:

 1. Ihana asukollaasi! Ja tosi kivaan blogiin eksyin. Hyvä niin : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Tiina mieltä lämmittävästä kommentistasi, toivottavasti kuulen sinusta taas pian.
   Energistä alkavaa viikkoa. :)

   Delete
 2. Olen monet kerrat haaveillut ja sovitellut valkoisia housuja mut EI. Mulla tosin on aika iso peppu ja paksut reidet jota ei valkoiset housut imartele yhtään. Valkoisilla housuilla nöytän aivan ruokottomalta. Aina kadehdin muilla niitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onkohan ihan nyt noin? Minä kun taas näkisin että moiset sopisivat sinulle. Olet mielettömän hyvässä kunnossakin. :))

   Delete
 3. Ihailen aina muilla,mutta olen armoton sottapytty ja onnistun aina sotkemaan kaikki valkoiset vaatteeni.Lisäksi omaan jonkinmoisen pakkomielteen liian lyhyistä ja paksuista jaloistani,joten valkoinen ei imartele kroppaani.mutta ehdottomasti suosikkivärini ja ihailen aina muiden yllä.
  -kirsi-

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tuo sottapyttyisyys minuakin välillä huvittavaa, välillä onnistun nimenomaan töissä sotkemaan erityisesti kahvin kanssa vaatteita. :D

   Delete
 4. Oih tämä asu on juuri sen kaltainen joita suuresti ihailen muiden päällä mutten koe valkoisten housujen sopivan minulle itselleni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitten vaan toteutuksen alle kaunokainen. ;)

   Delete
 5. Replies
  1. Kiva kuulla että makumme kohtasivat tämän inspiksen osilta. :)

   Delete
 6. Ihana tuo kollaasi! Just tollasesta armeijanvihreästä paitulista oon haaveillut. ♥_♥

  Nyt on pakko myöntää, että ihastelen muiden päällä valkosia pöksyjä, mutta olen uskaltanut kymmenen vuoden aikana laittaa ehkä kerran valkoiset housut jalkaani. :D Miten se tuntuu näyttävän muilla niin hyvältä ja itsellä niin kömpelöltä?!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥