Monday, May 18, 2015

Uusi viikko, uudet kengät

Maanantai heipat! :) Vitsit mitenkä äkkiä se viikonloppu jälleen vierähtikin. Meidän viikonloppu oli hyvin ohjelma painotteinen, tosin hyvin odotettu sellainen! Minä hyppäsin lauantaiaamuna bussiin ja matkasin Helsinkiin asukuvauksiin. Olin odottanut ja jännittänyt tätä yhteistyötä kuin kuuta nousevaa. Pk-seutu näytti meille upean puolensa, ja saimme nauttia aurinkoisesta säästä koko päivän. Koevedoksiin sain kurkata jo eilen, ja nyt vaan odottelenkin että saan julkaista kuvia tänne blogin puolelle teille näytille. :) 

Ikimuistoisesta lauantaipäivästä sain muuten tämän kevään ensimmäiset rakkulatkin. Tory Burch ballerinat kahnasit ensimmäistä kertaa ikinä, ja nyt molemmissa pikkuvarpaiden varsissa kruunaa rakkulalaastarit. Auts. Onneksi uudet puuvillaiset espadrillat ovat pelastaneet nyt tilanteen! 


IMG_7237
IMG_7240

Pohdin muuten pitkään tuota kokoa, otanko 36, 37 vai jopa 38:n. Minulla kun ei ollut aavistustakaan näiden istuvuudesta. Päädyin sitten tuotekokemuksien perustella 38:n kokoon, ja aavistuksen väljäthän nuo ovat. Olin jo vaihtamassa näitä koon pienempiin, sillä ystäväni äiti osasi kertoa että nämä aavistuksen venähtävät käytössä. Mutta nyt se on myöhästä. Sillä nyt pikku varvaat ovat sen verran kipeät, että en voisi kuvitellakaan laittavani jalkaan tyköistuvia ballerinoja tällä hetkellä. :D Eli pohjalliset on ostettava näihin kun jalat ovat jälleen terveet! 

No olipa ne isot tai pienet, niin mielestäni raidalliset espadrillat kuuluvat kesän must- have osioon. ;)

8 comments:

 1. Espadrilles are my fave shoes in the summertime!

  Have a great start of the week :)

  beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
  Replies
  1. These are my first espadrilles, and definitely are now among the top three. ;)
   Have a nice week beauty!<3

   Delete
 2. Jei en malta odottaa että kerrot missä kuvauksissa olit! :) Ja ihanat ja raikkaat popot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja minä odotan että saan tänne blogin puolelle kuvia näytille teille. <3

   Delete
 3. ai miten ihanat tossukat :) mistä olet ne löytänyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ellokselta, ja en voi kuin suositella. Ovat ihanat jalassa! :) VeroModassa myös Piece, myy vastaavanlaisia. Muistaakseni hinta oli 19,99!? :)

   Delete
 4. Tosi somat kenkulit! Mielenkiinto heräsi noista kuvauksista, innolla jään odottelemaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis, ja kiva kun päätit pistäytyä täällä. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥