Monday, June 1, 2015

Hello June

Auringoista kesäkuun ensimmäistä! Ihanaa, kun kesäkuu on nyt virallisesti täällä. Vaikka emme ole vielä päässeet nauttimaan kesän mielettömästä lämmöstä, niin eihän kuitenkaan anneta sen häiritä, eihän!?  Vaan nautitaan nyt edes tuosta +20 asteesta sekä auringosta. Suomen kesä kun on suhteellisen lyhyt verraten muihin vuoden aikoihin, on minusta ehdottoman tärkeää ammentaa tulevaa talvea varten jälleen hyvää energiaa. Aivan varmasti ennemmin tai myöhemmin päästään vielä rannalle nauttimaan olosta. Loin pinterestissä summer- nimisen kansion, ja toinen toistaan upeampi kuva vei tämän haaveilijan mennessään. Tässä postauksessa käytin kuitenkin omia kuvia viime kesältä, ja nämä kuvat Hangon Regatasta. Purjeveneet, moottoriveneet, vesi, aurinko kera raitojen ovat mitä tärkeimpiä hyvinvoinnin lähteitä näin kesäisin!

Heinäkuu-2014 035 Heinäkuu-2014 027Heinäkuu-2014 022
Heinäkuu-2014 021Heinäkuu-2014 024 
Heinäkuu-2014 027

Tänä kesänä aion muuten kuvata ja paljon! Ehdottomasti haluan nyt entisestään päästä kehittämään kuvaustaitojani, ja tämän uusimman linssin myötä aion kokeiluuni ottaa myös kasan suodattimia jotka ovat odottaneetkin jo tovin käyttöönottoa. :)

8 comments:

 1. Ihanaa kesäkuuta!! Jipii jipii jipii!!! ❤️❤️❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, tiesin että sinä ihanuus iloitset kanssani kesästä<3:)

   Delete
 2. Ihania kuvia <3 Aurinkoisia kesäkuun ensimmäisiä päiviä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Nuo kuvat ovat viime kesältä, toivottavasti tänä kesänä pääsisin entisestään kehittämään kuvaustaitoja :)

   Delete
 3. Minulla on niin mahdoton kamerakuume ettei mitään järkeä. Voi kun ne maksaa niin paljon. Kuvaaminen on ihanaa puuhaa ja olisi mahtava saada lisää oppia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin tähän harrastukseen saa kyllä upotettua todella monta euroa jos niin haluaa... :D Mikä runko sinulla on tällä hetkellä? :)

   Delete
 4. Ihania kesäkuvia! Voikun lämpimät päivät jo tulisivat Suomeen :)
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos J! :) No eiköhän ne helteet jo ole täälläkin!? Tänään täällä Varsinais-Suomessa sää näin aamutuimaan näyttää jo todella lupaavalta. :)) Aurinkoa päivääsi!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥