Tuesday, June 16, 2015

Jumpsuit juhla-asuna

Juhlimme viikonloppuna rakkaan ystäväni valmistujaisia, ja olen tainnut muutaman otteeseen täällä blogin puolella mainitakin, että rakastan pohtia asukokonaisuuksia etukäteen. Juhliin valmistuessa tiesin heti mitä tulisinkaan ylleni pukemaan! Ostin viime vuonna Espritiltä jumpsuitin, mutta haalarin ostettuani en kuitenkaan koko kesän aikana pukenut sitä ylleni. Jostain syystä pohdin aina sen sopivuutta juhliin, ja vuorostaan arkeen koin sen liian juhlavaksi. Ostokesänä jumpsuit ei kertaakaan nähnyt siis päivänvaloa. Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin nähnyt monia upeita asukokonaisuuksia niin arjessa sekä juhlissa, missä nimenomaan jumpsuitit ovat puhutelleet joten niinpä minäkin päätin kantaa korteni kekoon, ja puin omani viime lauantaina ylle.

IMG_7540 IMG_7541
IMG_7539
IMG_7538

bleiseri ESPRIT
jumpsuit ESPRIT
korkkarit HM
kello DANIELWELLINGTON

10 comments:

 1. Vautsi! Todella upea asu ja ihana jumpsuitti!! :) Itse olen juuri samaisten ajatusten vuoksi jättänyt oman jumpparini ostamatta, mutta aina muiden päällä näitä asuja ihastelen! Pitäisi ehkä itsekin rohjeta, jos jostakin jonkin kivan jumpsuitin löytäisi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos tuhannesti Ella <3 Nyt vain sinunkin pitää rohjeta ostamaan itsellesi jumpsuit. Uskon että ne ovat tulleet jäädäkseensä, ja haudataan nuo hassut ajatuksemme. :))

   Delete
 2. Nice look!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
 3. Oi kaunis kokonaisuus joka sopii juhlaan todella hyvin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Satu<3 Kiitos kivasta kommentista! :))

   Delete
 4. Tosi kaunis asu, juuri sopivan juhlava ja samalla rento :)

  ReplyDelete
 5. Kiva kuulla että makumme kohtasivat tämän juhla-lookin suhteen! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥