Monday, June 15, 2015

Ripsipidennykset

Parisen vuotta sitten sain ensi kosketuksen ripsipidennyksiin rakkaan ystäväni johdosta. Hän loihti minulle tuolloin aivan mielettömän kauniit räpsyttimet. Tuon ensimmäisen käynnin sekä kokemukseni jälkeen en edes pohtinut meneväni muiden luokse. Ripsipidennyksiä olen aina suosinut kesää vasten, ja kolmisen kuukautta sitten kävin laitatuttamassa jälleen pidennykset. Nyt vuorostaan itse lopputulos jännitti minua tuplasti enemmän, sillä tällä kertaa ystäväni ei näitä tehnyt. 2h jännittäminen oli kuitenkin aivan turhaa, sillä kun peilin sain käteeni, taisi ensimmäinen sana wau

IMG_7555

Takanapäin on nyt 3kk on yhteiseloa volyymien kanssa, ja noin 4-5viikon välein olen käynyt huollattamassa näitä. Ripsipidennysten myötä elämä on erityisesti nyt aamuisin helpottunut. Ei tarvitse kuin meikkipohja että kulmakarvat loihtia, ja kaikki tämä on ohitse jo 5minuutissa. Kesällä nuo minuutit entisestään tiivistyy, sillä ruskettunut hipiä sekä rakettiripset takaavat melkeinpä heti herättyään: you´re ready to go! ;) 

Löytyykö muita ripsipidennyksiin hurahtaneita?

12 comments:

 1. Meillä yhteiseloa ripsien kanssa jo liki neljä vuotta, kerran olen pitänyt tuona aikana muutaman kuukauden tauon ja edelleen olen sitä mieltä etten meinaa ripsistä luopua! Tiedän tämän olevan ehkä hieman turhamaista ja oikea rahareikä mutta valintojen maailma ;) Kyllä se on sen arvoista kun aamulla peiliin katsoo ja näyttäkin ihan kivan freesiltä ja niin luonnoliset kun nämäkin ovat ei niitä ihan jokainen edes huomaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinulla onkin kauan ollut nuo, hyviä vinkkejä ylläpitämiseen? :) Helppous on ehdottomasti yksi avainsanoista. Ovathan nuo yksi rahareikä, mutta minä myös yhdyn sinun mieltymyksiin. :))

   Delete
  2. No siis ainakin se että välttää turhaa kastelemista ja käy saunassa harkiten. Harrastan myös tätä niin huvittavaa kun se onkin että uimalasit päässä saunaan ja joskus suihkuunkin mennessä ;D Sitten toinen mikä on aika ehdoton että kaikki meikinpoistotuotteet ovat öljyttömiä niin puhdistusaine, kasvovesi, silmämeikinpoistoaine kuin puhdistusliinatkin. Muita kikkakolmosia en ainakaan tähän hätään keksi ja kyllä niitä silmiäkin oppii olla hieromatta :)

   Delete
  3. Uimalasit, hahahaaa :D Ehkä pitänee testata tuota! ;) Joo, nuo ohjeet minäkin olen aikoinaan saanut kuulla. Tuohon voisi lisätä kuuman uunin että kuuman suihkun. Itse käyn suhteellisen kuumassa suihkussa, ja edellis kerralla sainkin kuulla tuosta kun ripset olivat liimautuneet jonkin verran yhteen. :D

   Delete
 2. Itsekin haluaisin tuollaiset kesäksi mutta pelkään saavani "tuksu" ripset enkä todellakaan halua mitään övereitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kokeilemaan ainakin! Näitä ripsiä kun löytyy niin paljon erinlaisia, mitä itse tekijöitäkin. :)

   Delete
 3. Mulla on ollut pari kertaa mutta jossain vaiheessa liima alkaa kirvelee mun silmiä ja se ei oo kivaa, yleensä sillon kun niitä alkaa enemmän tippuilee.. Jos vaan löytyis hyvä liima niin varmasti pitäisin itsekin koska helpot ne on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ehdottomasti kysellä omalta tekijältään tuota liimaa, sillä niitäkin löytyy kuulemani mukaan nykyään laidasta laitaan. Laittajia kun aivan varmasti löytyy teidänkin suunnalta. :)

   Delete
 4. Mulle laitetaan allergialiimalla ripset ja voi että aamut on helppoja! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisikohan tuosta olla myös Reetalle apua!? Muistatko liiman nimeä? :)

   Delete
 5. Kauniit räpsyttimet sinulla ja luonnollisen näköiset! :) Itse pelkään noissa juurikin niitä aivan luonnottoman näköisiä räpsyttimiä, mutta sinulla ei sellaisia kyllä ole! Nuo ovat varmasti kesällä varsinkin ihanat, kun ei tarvitse meikkien kanssa aamua aloittaa. :) Itse tosin heivaan yleensä kesäloman ajaksi meikit kokonaan unholaan ja kaivelen ne taas töihin palatessa esille. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ella! :) Kesällä meikittömyys rokkaa, olen täysin samaa mieltä kanssasi! Suosittelen kokeilmaan ripsipidennystä, sittenpähän ainakin tietää että onko se oma juttu vai ei. Ripsipidennyksiä kun on erinlaisia ja kokenut laittaja tietää kyllä mitä tekee, jotta lopputulos olisi luonnollinen mutta samalla asiakas saa vastinetta rahoilleen. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥