Wednesday, June 10, 2015

Täydelliset kesäkengät

Nyt kun varpaat on jälleen huoliteltu kesäkuntoon, voin taas vapaasti suosia avonaisia kenkiä. Minulta löytyy entuudestaan yhdet mustat sandaalit, jotka olen todella kauan sitten ostanut Biancosta. Mustat rusettisandaalit ovat uutta vastaavassa kunnossa, sillä ostokesänä ne jäivät todella vähäiselle käytölle jatkuvien sateiden osilta, ja jossain kohtaa vain unohdin niiden olemassa olon. Viime kesänä yritin kuitenkin paikata tuon käytönuupumisen, ja aina sopivan asun yhteydessä käytinkin niitä! Sandaalit ovat siitä hyvät että niiden kanssa jaksaa huoletta kävellä koko päivän kuumuudessa.

Kesää kun rakastan, ja kovasti niitä helteitä tällä hetkellä odotan, tässä odottaessa ostin itselleni konjakin sävyiset sandaalit Objectilta. Olen tainnut joskus ennenkin mainita  täällä blogin puolella, kuinka konjakki kuuluu ehdottomasti minun suosikki sävyihin mitä asusteisiin on katsomista. 
IMG_7456
IMG_7464IMG_7465
IMG_7476

Jos sandaalit haluat nähdä tänään jo ylläni, niin käyhän täältä kurkkaamassa päivän asukokonaisuus! Iloista keskiviikkoa. :)

8 comments:

 1. Onpanihanan siro ja tyylikäs sandaali.
  Itse tilasin sunnuntaina uudet sandaalit, niitä odotan innolla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, millaiset tilasit? :) Teethän pikaisesti sitten postauksen niistä!? :))

   Delete
 2. Oi miten ihanat nuo kengät onkaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovat kyllä, ja olivat todella hyvät jalassakin! :))

   Delete
 3. Voi että mitkä ihanat kengät<3 Itsekkin voisin tuollaiset kotiuttaa samantein!!! Vaikka nyt jo yhdet kengät itelleni tässä ostinkin niin myös monista olen luopunut joten eiköhän sitä ainakin yhdet sandaalit voisi ansaita :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin voit, näitä oli myös mustina! :P Eilen pidin näitä koko päivän jalassa, ja jalat jaksoivat aivan koko päivän, joten suosittelen jos kyseiseen liikkeeseen pääset vain vierailulle. Hintakin oli vain 39,99 :))

   Delete
 4. Oi kun ne on kauniin klassiset. Nyt vaan ne kelit vielä tänne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu, ja eiköhän ne helteet luulisi pian rantautuvan myös tänne. AInakin lauantaiseksi on jo luvattu +25astetta. :))))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥