Sunday, June 7, 2015

Tyttöjen päivä

Minä otin torstaina pienen varaslähdön viikonlopulle, ja perjantaina sain vapaapäiväni viettää tyttäreni sekä parhaan ystäväni seurassa. 

Ystäväni saapuessa istahdimme melkein heti ruokapöydän ääreen nauttimaan herkuista, ja kun tyttöjen päivästä oli kerta sovittu niin tietystihän tyttömäiset jutut olivat vain aiheena. Tytön kanssa mm. ihastelimme  ystäväni upeita varpaankynsiä jotka hän oli juuri loihtinut, ja tuosta tulikin mieleeni että minäkin voisin myöhemmin tänään loihtia itselleni kesävarpaat! Syömisen jälkeen suuntasimme ulos. Taisi muuten perjantaina olla tämän kesän mitä lämpimin päiväkin!? Siinä olosta nauttiessamme pelasimme hiukan jalkapalloa, sekä hypimme myös twist- narulla. Muistatteko te tuon narun vielä? Oli muuten hauska huomata, kuinka tuokin peli on päivitetty tälle vuosisadalle. Nykyään kyseistä peliä kun pelataan korttien avulla. 


IMG_7433IMG_7429IMG_7432IMG_7439

Miten teidän viikonloppu on sujunut, ja olisitteko muuten halukkaita lukemaan minun liikkumisesta näin arjen keskellä? Moinen postaus idea tupsahti eilen vain mieleeni kun illalla istahdimme elokuvan ääreen. Sillä koko eilisen päivän nautimme liikkumisesta hyötyliikunnan että salitreenin parissa. :)

2 comments:

 1. Oi miten ihana tyttöjen hetki ollut teillä.
  Me löhdettiin eilen aamulla kaupunkiin. Eka stoppi oli blogikirppis josta en juurikaan mitään löytänyt. Tänään vietetään ihan sadekeliä kotona, jos salilla piipahtaisi jossain vaiheessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukavan kuulloinen viikonloppu myös teillä ollut! Hih, sadepäivät ovat kyllä siitä hyviä että tuo on mitä parhain syy olla vain kotona. ;)

   Kivaa alkavaa viikkoa Nanni<3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥