Wednesday, June 17, 2015

Väri ihastus

Lindexin Holly&White- mallisto on viimeisen parin vuoden aikana näyttänyt kuinka kesää vasten erityisesti tumman puhuttelevat värit sointuvat kivasti yhteen. Heidän mallistossa on ollut kuitenkin yksi väri, jota olen aikaisemmin vierastanut. Minulta ei ole koskaan löytynyt mitään oranssia vaatekaapistani, enkä ole tainnut ikinä edes sovittaa mitään vaatekappaletta joka olisi edes oranssi. Viimeksi kun vierailin Lindexillä, inspiroidun kovasti heidän visuaalisesta esillepanosta, ja sillä hetkellä päätin päättäväisesti pitää silmäni auki jatkossa, ja täksi kesäksi metsästäisin jonkun oranssin jutun itselleni. Etsinnöissä ei kuitenkaan kovin kauan nokka tuhissut, kun Hm:n juhlaosastolta löytyi todella kiva toppi.

Inspiraatiota hain jälleen Pinterestistä. Vahva kesän väri toimii muuten myös asusteissa. Voisin ihan koska tahansa kotiuttaa itselleni oranssin Birkinin tai Celinen jos kukkaro vain antaisi myöden! 

Näyttökuva 2015-06-17 kello 11.05.02

Tein polyvoressa vielä asukokonaisuuden uuden topin innoittamana, helteiden uupuessa nyt inspiraatio asussa on pitkät housut, mutta helteiden saavuttua nuo housut korvataan shortseilla.


Untitled #70

10 comments:

 1. Oranssi on hurmannut minutkin tänä kesänä!! Sävy sopii sinulle varmasti todella upeasti 💕

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että en ole ainut ketä Matti Myöhäsenä on ihastunut kyseiseen väriin, ja aivan varmasti tuo vahva energinen väri sopii myös sinulle niin kuin tyttärelle. :)

   Delete
 2. Kivan kokonaisuuden olet taas koonnut. :) Minulla ei ole mitään oranssia, vaikka se ihan kiva väri onkin. Liian kaavoihin ja tiettyyn väriin kiinnijäänyt. ;) Nyt on hiukan yritystä etsiä myös vaaleansinistä... ;)
  Aurinkoista keskiviikkoa ihana! ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, babyblue on myös taivaallisen kaunis väri! Suosittelen tuota väriä. Takuuvarmasti sopii sinulle. :) Iloista torstaita <3

   Delete
 3. Oi kuinka kaunis kokonaisuus! Huolisin itsekin tuollaisen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, kiva että makumme kohtasivat jälleen! :))

   Delete
 4. Kaunis kuvakollaasi ja upea asukollaasi, tykkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa että oranssi kolahtaa myös teille lukijoille. :) Toivottavasti saisin tällä viikolla asua kuvia näytille uuden toppini kera! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥