Wednesday, June 3, 2015

White

Valkoinen väri on ehdottomasti tämän hetken ehkä mitä kuumin väri mitä pukeutumiseen tulee. Upeilta kanssabloggaajilta olen bongannut viimeisen kk aikana yhden jos toisen inspiroivan asun. Erityisesti blogimaailman sydän Hanna, on näyttänyt kuinka valkoisista housuista on moneksi. On hyvä kuitenkin muistaa että valkoisen sävy ei tarvitse välttämättä olla juurikin housuissa. Sillä kesää ajatellen valkoinen toimii mielestäni ihan shortseissa, mekoissa että hameissa. Vakaasti uskonkin että jokaisen naisen vaatekaapista löytyy vähintään yläosien muodossa tämän hetken trendiväriä, joten jos alaosissa tämä väri ei tunnu omalta niin asun kuin asun värimaailman voi aina mm. kääntää nurin kurin. 

Miten siellä koetaan valkoinen väri vaatteissa, ja eikö ole ihanaa kun tänä vuonna muotimaailma on suosinut klassikkovärejä todella paljon? 

Näyttökuva 2015-06-03 kello 10.49.32

print screen


Huomenna pääsette kurkistamaan vuorostaan minun vaatekaapin kulmakiviin valkoisen sävyn osilta, joten pysyttehän kuulolla. :) Iloista keskiviikkoa sateista huolimatta!

4 comments:

 1. Valkoiset puserot on mun lemppis luottojuttu. Valkoista pitsimekkoa haaveilen itselleni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitsi on myös yksi joka kesän must- juttu! Minultakin löytyy mekko/hame sekä shortsit pitsisenä. Mm. Kappahl oli Nanni kevään loppupuolella todella onnistunut pitsikamppis. Suosittelen kurkistamaan heidän valikoimaan. :)

   Delete
 2. Valkoiset pitsiset kesävaatteet säväyttävät minuakin vaikka itselleni en voisi sellaisia pukeakaan päälle, kroppa kun on jo parhaat päivänsä nähnyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi upeus, oletkohan turhan ankara nyt itsellesi? Jokaisella meillä on ne omat juttunsa kehossaan josta ei niinkään välitä, mutta eihän anneta niiden rajoittaa pukeutumistaa!? Pitsiäkin kun on nykypäivänä todella eri variaatioin tarjolla. :)) Olet upea nainen<3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥