Saturday, July 11, 2015

Kesäkaupunki Hanko

Viime viikon lauantaina suuntasimme Hangon Regattaan nauttimaan joka vuotuisesta purjevenetapahtumasta sekä ennen kaikkea Hangon upeasta miljööstä. Välillä en itsekkään tiennyt kuvaanko kameralla, vai puhelimella. Sosiaalisessa mediassa kun kuvia on muistettava taltioida niin blogiin että instagram- tilille. ;) Minusta on myös ihana sitten palata kesäisin kuviin pimeinä syysiltoina.

IMG_7798
IMG_7787IMG_7784IMG_7781IMG_7806 IMG_7826

Hangon upea miljöö saa aina haaveilemaan. Joka ikinen kerta kun vierailemme siellä, haaveilemme omakotitalosta meren äärellä. Toki järvellekään en sanoisi ei! Vesi on vain elementtinä jotenkin todella koskettava. Ehkä vielä joskus minäkin saan istua ja nauttia perheeni kanssa omalla terassilla, ja nauttia yhden jos toisen kupillisen kahvia,  ja huokaista syvään onnesta. 

IMG_7802


Toivottavasti tämä lauantai olisi yhtä antoisa. Olemme suuntaamassa lapsuuden maisemiini, Naantaliin. Tarkoituksemme olisi käydä syömässä Naantalin upeassa miljöössä. Lounaan jälkeen kävellään sekä haaveillaan merirannalla. Piipahdetaan pienissä putiikeissa sekä iltapäiväkahvitkin nautitaan myös jossain lämminhenkisessä pienessä kahvilassa. Mitä teillä on suunnitelmissa tänään? :)  Ihanaa lauantaita!

4 comments:

  1. Hope you had a great time, the place looks great and your bag too ;)

    Greets from Greece!
    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulberry Bayswater is very beautifyl bag, i love that bag! :))
      Hopefully everythings is OK there Greece <3 Have a nice week!

      Delete
  2. Hanko näyttää ihanalta, en muista olenko koskaan edes käynyt siellä! Ehkä siinä olisi hyvä kohde kesäretkelle ;) Naantali onkin tutumpi, tosi kaunis kaupunki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, ehdottomasti suosittelen vierailemaan Hangossa. Tuo upea kesäkaupunki saa takuuvarmasti vieraan kuin vieraan viihtymään. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥