Saturday, July 25, 2015

Olohuone sekä uudet tyynynpäälliset

Huomenta nuppuset! Täällä ollaan jälleen herätty aamu seitsemältä. Olemme kohta puolin lähdössä Turkuun, siellä kun meitä odottaa mieheni veljen perhe. Ajattelin ottaa kamerani mukaani, he asuvat aivan merellä äärellä ja tällä hetkellä tuo sääkin näyttää aika upealta. :)

Mutta nyt kuitenkin itse aiheeseen! Uudet tyynynpäälliset ovat saapuneet, ja niitä on nyt päivän verran keretty ihmettelemään. Sisustuspostauksia toivotaan aina säännöllisin väliajoin, mutta jostain syystä olen aika arka tämän aiheen kanssa. Minä kun muutenkin saatan pohtia niin pieniä että suurempiakin hankintoja viikko tolkulla. Tiedän kyllä millaisesta sisustuksesta pidän, mutta jostain syystä en ole sisustamisen suhteen yhtä kokeilumaisen haluinen kuten vaikkapa pukeutumisen.

Tykkään kyllä ihan hirmuisesti meidän uusista tyynynpäällisistä, kuten muukin perhe. Mutta, voi olla että syksyn tullessa kiikutan nämä päälliset yläkertaan ja kokeilen uudelleen onneani. Sillä mieheni sanoi että sohvan väri on väärä, ja heittikin vitsillä että pitäisiköhän ostaa uusi tilalle. Haha, ei. Niinpä tulin ajatelleeksi, että ehkä tuon navyn värin tyynynpäällisistä voisi korvata jollain muulla sävyllä, jotta syksyksi kokonaisilmeestä saataisiin  aavistuksen yhtenäisempi!? Mitä mieltä te olette? :)

12 comments:

 1. Jee ihanaa oli nähdä kuvia teidän kodista. Koti kertoo niin paljon siellä asuvista ja teillä on todella kaunista ja sievää. Ei mitään syytä arkailuun. ❤️ Ja tyynynpäälliset on kauniit!
  Kivaa Turkkusta teille! Jos aurinko malttaisi paistaa tänään koko päivän? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos rohkaisevasta kommentista <3 Jännitin jonkun verran tämän julkaisua, sisustaminen aiheena kun ei ole ollut blogini pääkiviä. :) Ehkä minä voisin aina silloin tällöin kuitenkin koittaa huomioida tätä aihetta kun kuitenkin kysyntää on. :) Kivaa sunnuntaita ihanuus. <3

   Delete
 2. ONpas ihana koti teillä. Itsellä on ihan kamala olohuone kriisi. Halauisin niin uuden, vaaleamman sohvan sekä pari vuotta sitten hommattu tv-taso ja vitriini harmittaa aivan vietävästi. Oliko ihan pakko ostaa tuollaiset ällö romanttiset kalusteet ja vieläpä maksaa niistä itsensä kipeäksi. No yrityksenä on nyt myydä ne mutta enpä usko että ne mihinkään tuosta liikkuu.
  Ihanaa viikonloppua ihanuus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heei älähän nyt! Teidän olohuone on todella kaunis, maalaisromanttisuus iskee ainakin minuun. <3 Harmi kun asumme niin kaukana toisistamme, muuten voisi olla että oisin meille ostanut yhtä sun toista teiltä! :)

   Delete
 3. Nice set of pillows!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/2015/07/giveaway-evil-eyetote-bag.html

  ReplyDelete
 4. Kivoja tyynynpäällisiä :) Minäkin itse asiassa katselin noita mutta en kuitenkaan tilannut kun olen aina ollut niin sinisen ystävä ja nyt koitan muuttaa värimaailmaa kotonamme :) Minkähänlaisen sohvan valitsette ;) Mukavaa viikonloppua ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teidän koti on myös todella upea<3 Ellokselta löytyi kyllä monia kauniita päällisiä. Teitkö jo oman tilauksesi? Pus<3

   Delete
 5. Oi kun kivan raikkaan ja kodikkaan näköistä <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥