Wednesday, July 8, 2015

Pikkumusta & uusi huivi

Harmittaa suunnattomasti että tätä asua ei päästy viime viikolla sateiden takia kuvaamaan ulos,  joten turvaudun nyt puhelimen otokseen. Uutta shaalia olen tähän mennessä käyttänyt kerran, ja heti ensimmäisellä kerralla paritin sen pikkumustan kanssa. Asu on hyvin pelkistetty. Jätin kaikki korutkin pois. Shaali kun on itsestään todella näyttävä. Lv:llä vieraillessani sain jälleen todella hyvää palvelua. Tovin aikaa siinä sovittelin huiveja, ja siinä samalla kyselin myyjän sekä seuralaisteni mielipidettä. Pienen väri jahkailun jälkeen alkoi todellinen keskustelu itse huivista. Olin kuullut että lukenu laadusta todella paljon, ja keskustelun yhteydessä olin todella iloinen että sain mutkitta vastaukset kysymyksiini, eikä myyjä edes yrittänyt lähteä pakoon. Tuotetuntemus on mielestäni todella tärkeä seikka kun työskennellään asiakaspalvelun sekä myynnin ammattilaisena. Muutamat ohjeistukset tiesinkin jo etukäteen, mutta samalla sain myös muutaman uudenkin vinkin itselleni. Aavistuksen arka olen tosiaan ollut vielä tuon käytön suhteen, mutta eiköhän tämä tästä kun oikea oppisesti sekä rohkeasti alkaa vain käyttämään huivia. 

Nyt vain sormet ristiin ja toivotaan että huivi pysyisi kauniissa kunnossa vuosia. Onko sinulla antaa jotain hyviä vinkkejä antaa tämän shaalin suhteen, tai ylipäätänsä huivien käytön / säilytyksen osilta? :)


Phototastic-2_7_2015_d406d77c-e6df-49a2-aca4-e9fe10c72955 (3)-2

pikkumusta ESPRIT
huivi LOUISVUITTON
ballerinat TORYBURCH
laukku LOUISVUITTON

21 comments:

 1. Oi mikä kaunotar, niin sinä kuin huivikin.
  Valitettavasti olen nähnyt kuinka ystäväni vuosi sitten ostama shaali on vähäisestä käytöstä huolimatta jo nyppynen ja voin taata että hän on todella tarkka asuistaan. Siksi hylkäsinkin oman haaveeni hommata noin kallista huivia sillä en halua siihen mitään käytön jälkiä vaikka ventäisin sitä päivä kaupalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, näistä shaaleista on vuosia jo puhuttu ja paljon. Valitettavasti enemmän negatiivista kuin hyvää, ja tuostakin asiasta keskustelimme myyjäni kanssa. Minä ainakin uskalsin shaalin ostaa pitkän haaveilun jälkeen, enkä kadu. Aion kaikin tavoin pitää siitä hyvän huolen, ja toivoa että minä saisin positiivisen kuvan laadusta. :))

   Delete
 2. Aivan ihana tuo uusi huivisi :)

  ReplyDelete
 3. Hyvältä näyttää <3 Kaunis sinä <3

  ReplyDelete
 4. Tosi kaunis kokonaisuus! :)

  pienet.suloisuudet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ja ennen kaikkea kiva kuulla että sinä pidit kokonaisuudesta! :)

   Delete
 5. Todella kaunis huivi ja koko asu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Miru! Taisin tämän asun kanssa pelata varman päälle. :))

   Delete
 6. Aivan upea kaunotar ja niin sopivanvärinen huivi. ♡
  Omat huivini ovat reilu kaksi vuotta vanhoja. Enemmän käytetyssä on jokunen langanveto, mutta kaunis on edelleen. Käytön jälkeen laskostan huivin aina hyllylle.
  Minkälaisia vinkkejä sait?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Langanvedot kuuluvat niin asusteisiin että ihan vaatteisiin. Niille ei vaan mahda mitään. :) Onko sinun huivit nyppyyntynyt? :)

   Huivin olisi hyvä antaa levätä, ja levätessään aina henkarilla. Eikä henkari myöskään saisi olla puinen. Korut, vetoketjut jne. kannattaa harkita etukäteen ennen kuin huivin laittoa. Ja se mitä itse en ole vielä tehnyt, on tuo pesulapun leikkuu. :))

   Delete
  2. Tuo henkarijuttu olikin hyvä tietää. Kiitos vinkistä! :) Ja en ole ainakaan huomannut nyppyyntymistä... ;) Pitääkin tutkia.
   Tuo koruasia tuottaa välillä ongelmia, kun tykkään roikkuvista korvakoruista...
   Paljon ihanaa käyttöikää huivillesi! ♡

   Delete
 7. Kaunis on <3 Harmi, että vähän liikaa hinta kirpaisee, mutta ehkä joskus, joskus...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä joskus <3 Minäkin säästelin tähän pikkuhiljaa, ja pitkän myös värinkin osilta pohdin shaalin kannattavuutta myös kovan hintansa vuoksi. :)

   Delete
 8. Oi mikä kokonaisuus, onnea uduesta huivista <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu! Kivaa viikonloppua :)

   Delete
 9. Ihana lady. ;) <3 Huivi on kaunis. Aina silloin tällöin harkitsen asiaa, mutta oon nähnyt niin hurjaan kuntoon nopeasti menneitä huiveja, että päädyn aina lykkäämään ostoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laatu on kyllä puhutellut näissä shaaleissa ja paljon! Juttelimme aiheesta myyjäni kanssa, ja ymmärrän kyllä hyvin heidän linjauksensa tuon suhteen mutta samalla itsekin tiedän naisia ketkä ovat oikeasti kuin kukkaa kämmenellä pitäneet shaalia. Samanaikaisesti tiedän myös hyviäkin kokemuksia. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥