Tuesday, July 7, 2015

Ruskea laatikko Lv:ltä

Parisen viikkoa sitten olimme Pyhtäällä jälleen surffaamassa poikien kanssa, ja ennen tuota sunnuntaita olimme etukäteen jo sopinut, että surffauksen jälkeen piipahtaisimme Helsingissä. Tasaisin väliajoin olen täällä bloginkin puolella maininnut ihastuksestani Lv:n shaaleja kohtaan. Sävyjä olen empinyt kuukausi tolkulla, ja mielestäni olin päätökseni tehnyt ennen liikkeeseen pääsyä mutta shaaleja sovittaessa mukaani lähti sitten loppujen lopuksi kakkos vaihtoehto. Dune monogram shaali vei tällä erin voiton, ja näin jälkikäteen ajateltuna olen enemmän kuin tyytyväinen päätökseeni. Dune kun sopii arkeen että juhlaan.

IMG_7693IMG_7703
IMG_7702IMG_7705

Huomenna olisikin sitten luvassa asukokonaisuus uuden huivini kera, joten pysykäähän kuulolla. :)

8 comments:

 1. Oih! En malta odottaa asua huivin kanssa! ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Te instakaverit olette jo nähneet kyseisen asu.<3

   Delete
 2. Odotan innolla kuvaa hankinnastasi.

  ReplyDelete
 3. LV shaalit ovat todella kauniita, olet tehnyt hyvän valinnan! <3
  Ainut mitä tuolla LV foorumilla niistä kuulee on se, että aika helposti tulee langanvetoja reunoihin.. Mutta ehkä sekin on vain käyttäjästä kiinni :) Itse haaveilen valkoisesta shaalista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lv:n shaalit ovat kyllä ihania! Ja kyllä,langanvetoja niihin voi tulla todella herkästi. Kävimme myyjäni kanssa keskustelun tästä aiheesta sekä heidän vastuusta. Keskustelun myötä sain todella hyviä vinkkejä itselleni, ja ehdottomasti pidän sormet nyt ristissä että moisilta vedoilta vältyn itse. :)Oi, valkoinen on myös upea. Ehkä jonain päivänä sinäkin saat vielä omasi!:)

   Delete
 4. Voi iiks en malta odottaa huomiseen asti ;) On varmaan tosi ihana tuo huivi :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥