Tuesday, July 28, 2015

Tummansininen bleiseri

Mustan ja valkoisen lisäksi tummansinisen kuuluu minun perus väreihin, ja erityisesti tuo ajaton sekä tyylikäs tummansininen näkyy minulla yläosissa. Yläosissa tämä väri on vuodesta toiseen miellyttänyt omaa silmääni erityisesti bleisereissä. Tummansininen bleiseri kera kultaisten nappien on minusta lyömätön yhdistelmä. Ehdoton suosikkini onkin ollut Holly&Whyten bleiseri vuosien takaa, ja kirjaimellisesti olen kuluttanut sen puhki. Sisävuori alkaa olemaan aivan puhki, sekä värikin on jo hiukan kulahtanut. Olen käyttänyt sitä luvattoman paljon, eikä ihme sillä rakastan sitä yli kaiken! :) Tuon yksilön lisäksi minulta löytyy myös hyvin samanhenkinen Holly&Whyten jakku / takki. Se on siis hiukan pidempää mallia ja materiaaliltaan tukevaa puuvillasekoitetta. Espriltä löytyy vuorostaan biker- henkinen bleiseri. Uusi on siis saatava!
print screen Pinterest

Vielä en ole kuitenkaan vanhaa rakastettua Holly&Whyteä heittämässä pois, vaan haluan ensin pelata varmaan päälle ja löytää uuden yksilön vanhan tilalle. Jos siis suinkin olet nähnyt jossain vastaavanlaisia, niin vinkkejä otetaan vastaan! :) Kivaa tiistaita!

2 comments:

  1. Oi, Holly&Whyte on luottobleiseri just oikeanvärisenä sinisenä täällä. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muistelinkin että myös sinulta löytyy se. :)) Malli ja väri oli ainakin sama, mutta oliko sinulla kiiltäväpinta siinä? Vai muistanko nyt ihan väärin. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥