Sunday, July 19, 2015

Tyynyillä uutta ilmettä olohuoneeseen

Olen aina tykännyt ihastella upeita koteja. Blogit, instagram sekä pinterest taitavat sosiaalisesta mediasta toimittaa suurinta inspiraation virkaa minulle. Sisustuksen saralla beige sekä valkoinen ovat minun lempivärejä. Kyseiset värit toimivat meidänkin kodin pääväreinä. Mitä itse sisustamiseen tulee, niin en ole ikinä ollut kova hamstraamaan tavaraa sinne sun tänne. Harkitsen todella pitkään uusia hankintoja, niin suuria että pieniä.

Kuukausi sitten totesin puolisolleni että olohuoneemme kaipaa uutta ilmettä, väriä. Hän oli täysin samaa mieltä, ja siinä me hetken silmäilimme olohuonetta kunnes molempien silmiin pisti tämän hetkiset tyynyt. Niinpä viimeiset pari viikkoa olen koittanut etsiä uusia tyynyjä sieltä sun täältä, ja kun kaupoista ei löytynyt mieluisia, siirryin lopulta verkkokauppojen pariin.

print screen Pinterest - home inspiration


Stockmannilta sekä Ellokselta taisi löytyä omat suosikkini. Mutta minä kun en ole kauhean suuri verkkokauppojen kuluttaja, niin pidemmän orren veti tällä erin Ellos. Ellokselta sain mielestäni kivan nelikon hommattua meille, ja vielä aika edullisestikin.

Toivottavasti tyynyt olisivat pian täällä, jotta pääsen teillekin esittelemään niitä!

10 comments:

 1. Sisustus on ihanaa. :) Mielenkiinnolla odotan ostoksiasi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Itse olen vaan yllättävän arka ja empivä uusien hankintoiden kanssa. :) Sormet siis ristiin että uudet tyynyt mielyttävät omaa silmääni. :)

   Kivaa alkavaa uutta viikkoa <3

   Delete
 2. En ole ehtinyt laittaa uutta kotia lainkaan, niin tyydyn ihastelemaan muiden koteja. ;) Eli pistäppä heti kuvaa, kun ne saapuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nautitaan nyt kesästä, ja syksyllä sitten sisustetaan urakalla. Jookos!? Luin juuri aamulla että elokuusta on enteilty lämpöistä!? Wohoo :))

   Delete
 3. Ellokselta minäkin tilasin juuri parit uudet tyynynpäälliset kun löytyi sopivat ja vielä alennuksessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooooi, innolla jään odottelemaan sinun tilaustasi. Ties vaikka jotain samaa olisi ostoskoriin päätynyt. :))

   Kivaa uutta viikkoa murunen<3

   Delete
 4. Odotan innolla näkeväni lopputuloksen ja kuvia teidän kodista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kääk, nyt lisäät suorituspaineita!!! Teidän koti kun on kertakaikkisen upea <3

   Delete
 5. Tyynyt on oma heikkouteni. Välillä ompelen niitä itse, välillä sorrun ostamaan valmiina. Niillä saa niin paljon ilmettä huoneeseen.
  Itse haluaisin uudistaa ihan koko olohuoneen, olisipa se vain hieman halvempaa hommaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin saa. Pieni asia sisustamisen saralla, mutta todella ison vaikutuksen omaava elementti kuitenkin loppujen lopuksi. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥