Friday, July 3, 2015

Videopostaus mereltä

Aivan mielettömän kesäinen viikko ollut tähän mennessä, ja nyt ehdottomasti pidetään sormet ristissä, ja samalla toivotaan kovasti että helteet ovat tulleet jäädäksensä. Me olemme viikonloppuna suuntaamassa Hankoon. Joka vuotuinen Hangon Regatta alkaa tänään, ja voi vitsit kuinka olen odottanutkin tuota purjevenetapahtumaa. Kameran akkukin on jo aika päiviä sitten ladattu täyteen! Ihana päästä rentoutumaan perheen kanssa tuonne, varsinkin kun kulunut viikko on ollut todella hektinen. Olen koko viikon elänyt yhden päivän jäljessä oikeasta arkipäivästä, joten tämä perjantai tuli aika nurkan takaa. 

Tässä teille pieni videoklippi meidän viimeisiltä merireissulta, joka on samalla myös blogini ensimmäinen video.  Mitä mieltä te olette muuten näistä blogivideoista ylipäätänsä? :)


Nautitaanhan nyt iloisin mielin tästä lämmöstä. Oikein aurinkoista viikonloppua ihanuudet! :)

6 comments:

 1. Ei valittamista nyt sään suhteen <3 Ensimmäinen kesäloma päivä käynnistyi ja +27 näyttää mittarissa olevan, i like it :) Aurinkoista viikonloppua <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, sinä onnenpekka. Nyt vain nautit kesästä, lomasta sekä lämmöstä. Halit <3
   Aurinkoista viikonloppua myös sinne!

   Delete
 2. Video ei näy kun se on yksityinen 😑

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, vitsit mitenkä taistelin tämän videon kanssa. Oli aivan älyttömän aikaa vievää ja hankalaa näin ensimmäisellä kerra! Kiitos, kun ilmoitit. Kävin heti korjauttamassa videon tilan. Toivottavasti nyt näkyy? :))

   Delete
  2. Nyt näkyy! Kiitos! :)

   Delete
  3. Eipä mitään! Kiitos että ilmoitit asiasta. :)
   Kivaa alkavaa viikkoa. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥