Saturday, August 22, 2015

Palma de Mallorca

Tähän mennessä elokuu on näyttänyt täällä Suomessa parhaan puoleensa, ja näistä kesähelteistä on tullutkin nautittua täysin rinnuksin! Kuluneen viikon aikana on mediassakin enteilty, että vielä pitkälle syksyyn tulisi riittämään lämpöä. Ihanaa, sanon minä! Meidän perheessä viikko on kulunut työn sekä koulun parissa, mutta työpäivien jälkeen olemme joka ikinen ilta nauttineet ulkosalla olosta, pääsääntöisesti urheillen mutta kyllä sitä pihatöitäkin on tullut tehtyä.

Vaikka Suomessa kesä nyt onkin, niin viikon päästä meillä pakataan matkalaukut ja matkaamme etelänlämpöön. Tulevaa matkaa odotetaan jo innokkaana. Matkalaukkuun aion pelkästään pakata bikineitä... ;)

Untitled #79

Palma Dela Mallorca on kohteena meille uusi, joten nyt kyselenkin että mahtaisikos teiltä löytyä kokemuksia kyseistä lomakohteessa? 

6 comments:

 1. Me olimme Mallorcalla juuri heinäkuussa. Suosittelen auton vuokrausta ja reissua tippukiviluolille ja samalla esimerkiksi Majorica helmitehtaille. Palman pääkaupungissa saa menemään koko päivän shoppailujen parissa, ihan mielettömästi kauppoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooi, kiitos tuhannesti vinkeistä Sini! :)Alankin heti googlettamaan kyseisiä paikkoja, kiitos. Aurinkoa viikkoosi<3

   Delete
 2. Ihanaa etelänmatkaa ❤️ Ei ole tullut tuossa kohteessa käytyä mutta varmasti aurinkoa ja lämpöä tiedossa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, viikonloppuna me lähdemme ja säätiedote lupailee 35astetta. Ihanaa! Olen vatsataudissa ja kuumeessa tällä hetkellä, joten viikonloppua odotellaan jo kovasti<3

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos! Onneksi saamme nauttia nämä arkipäivät vielä upeasta kesästä kotosalla. <3Pusuja!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥