Monday, August 3, 2015

Vauvakutsut tyttölupaukselle

Perjantaisessa postauksessa mainitsin, että tulevalle kuukaudelle on kalenteriin merkitty vaikka mitä ihanaa ohjelmaa. Oman elokuun ensimmäisen päiväni sain viettää ystävien seurassa Hangossa nauttien Poker Runista. Kyseessä on moottorivenetapahtuma, jossa viimeiset kaksi vuotta meidän hyvä ystävämme on kilpaillut. Perhosia liiteli vatsassa, kun pojat käynnistivät moottorit, ja lähtivät ensimmäisen kärkikymmenikön kanssa kohti itämerta.

Sunnuntaina vuorostaan juhlimme  uuden elämän alkua vauvakutsuilla. Pienen tyttöporukan voimin suunnittelimme nämä juhlat nyyttärimeiningillä, ja ai että mitä herkkuja pöydässä olikaan!
Tein ensimmäistä kertaa elämässäni myös vaippakakun juurikin näihin juhliin! Yleensä kun joku muu on  kerennyt valitsemaan tämän. Tyttären kanssa yhtenä iltana rakensimme itse kakun, toisena iltana minä koristelin, ja kolmantena päivänä miehen kanssa vuorostaan paketoimme sen sellafaaniin. Vaippakakun kanssa palaan vielä oman postauksensa kera, sillä kalenteriin on merkattuna vielä toisetkin vauvakutsut. Inspiroituneena lupasin myös näihin juhliin loihtia vaippakakun. :)


Cherry ♥ Koen olevani etuoikeutettu että saan kutsua tätä upea naista yhdeksi ystäväkseni. Hyvä sydämisyys, herkkyys, aitous ovat aina läsnä kun Cherrystä on kyse. Sydämet silmissä jään odottelemaan tämän pikkuisen saapumista maailmaan.Onko teillä tiedossa vauvakutsuja loppukesälle? Ihanaa uutta viikkoa. :)

2 comments:

  1. Voi, niin ihanasti kirjoitit taas <3 Olet kyllä pelkkää kultaa koko nainen <3 Mua niin liikuttaa, kun ajattelen teidän koko perheen sen kakun kimpussa! En olis ikinä uskonut, että se oli sun eka :) Kiitos tuhannesti vielä kerran niin kivasta päivästä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ystäväni :`) <3 Olen niin onnellinen että olen saanut sinut & Camillan elämääni. <3

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥