Thursday, September 24, 2015

Klassinen asukokonaisuus syksyyn

Tässä vaiheessa syksyä on ihanaa, kun saa pukeutua hieman kerroksittain. Neulepuseron päälle kun ihan vielä ei tarvitse pukea syystakkia, vaan puseroiden päälle voi huoletta pukea bleiserin sekä tarvittaessa voi kaulaan sitoa huivin. Musta neulepuseroni on muuten parin vuoden takainen ostos Benettonilta, ja se on vieläkin kuin uusi! Hinta- laatusuhde on mielestäni kohdannut tässä neuleessa. Siksipä pohdin, että mistä voisin mahdollisesti saada näitä vielä käsiini!? Benetton kun harmillisesti lopetti omat liikkeensä meillä päin. Osaatteko te vinkata mistä näitä 100% villaneuleita voisi vielä saada, tai osaisitteko suositella joltain toiselta brändiltä hyviä neuleita?

IMG_9132
IMG_9137

bleiseri ESPRIT
neulepusero BENETTON
farkut BIKBOK
huivi MULBERRY
laukku MULBERRY
ballerinat TORYBURCH
kello MK

8 comments:

 1. Zalandolta saa Benettonin neuleita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos Anne vinkistä. Suuntaan sinne siis. :))

   Delete
 2. Laadukkaita neuleita saa kyllä aina metsästää. Toki jos on rahaa kuin roskaa niin varmaan löytää helpollakin mutta ihan halvalla ei hyvää saa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä Benettonin neuleet ovat 100% villaa, eivätkä kutita eivätkä kyllä jätä paukkupakkasilla kylmäksi pukeutujaansa, päinvastoin. Parisen vuotta sinne näiden hinta oli 39,99e. Suosittelen että kurkistat Zalandonin valikoimaan kuten Anne kivasti vinkkasikin. :))

   Delete
 3. Todella kiva, "tavallinen" asu! :) Nää tämmöiset kyl inspiroi mun mielestä ehkä jopa eniten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi mitenkä kiva kuulla. Näitä siis lisää! Kivaa alkavaa viikonloppua Karoliina <3

   Delete
 4. Sinulla on niin kaunis vartalo että kaikki vaatteet ja asusteet näyttävät ylläsi kauniilta ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sinä se olet oikea aarre <3 Kiitos tuhannesti mieltä lämmittävästi sanoista! SInä se upea olet sisäisesti sekä ulkoisesti. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥