Friday, September 25, 2015

Kuluneen viikon aikana olen

- Nukkunut parina yönä huonosti. Syksy on harmillisesti tuonut mukanansa omat murheensa. Miten se aina meneekin niin, että kaikki ikävät asiat kasaantuvat  samaan aikaan hartaille!?

- Palannut jälleen säännölliseen saliharjoitteluun, ja tuo jos mikä on tuntunut kivalta sekä oikealta energian lähteeltä alkaneeseen syksyyn. Stressaavan päivän jälkeen on  mukava päästä salille purkamaan päivän ajatukset.

- Liikkumisen ilosta, valtavasta energiasta sekä määrätietoisuudesta. Lapsen hyvinvointi & onnellisuus saavat aina sydämen hymyilemään.

- Kyynelehtinyt rakkaan ystäväni onnesta. Heidän perheensä kasvoi alkuviikosta yhdellä pienellä aarteella.

- Television sijasta olen muutamana iltana uppoutunut vuorostaan kirjan pariin. Kiitos kirjaston, hömppäkirjat ovat pitkän hiljaiselon jälkeen vallanneet jälleen yöpöytäni.

- Iloinnut koulusta! :D Koulussa meillä alkoi virkamiesruotsi, ja yhtenä osana kurssia on päiväkirjan pito ja kielen harjoittelu vapaa-aikana. Kuulin radiosta Duolingo nimisestä sovelluksesta, ja pakko myöntää että olen ehkä aavistuksen jopa koukussa tähän sovellukseen. :D Duolingo antaa jokaiselle päivälle oman harjoitustehtävänsä. Duolingossa voit valita harjoitustason sekä tehtävien pituudet.


IMG_9071

Miten teidän viikko on sujunut? Kiitos miljoonasti muuten kommenteista sekä ennen kaikkea kun jaatte kullan arvoista aikaanne blogini parissa. Teistä saan myös aivan hirvittävästi ammennettua positiivista energiaa arkipäiviini. Kiitos.  

2 comments:

  1. Ihania hetkiä mahtunut viikkoosi ❤️Mukavaa viikonloppua ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja tästä kiitos kuuluu perheelle & lähimmäisille. <3 Mukavaa viikonloppua myös teidän perheelle. <3

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥