Wednesday, September 9, 2015

Nahkatakki & svetari

Mitä pidemmälle ollaan tätä vuotta päästy, olen entisestään huomannut avoimuuteni ns. uusille tyylille. Sanotaanko että kerran- kaksi kahdessa viikossa olen tasaisen väliajoin hypännyt pois omalta mukavuusalueeltani. Viime viikolla nähtiin ballerina kokonaisuus, josta tykättiinkin aivan hirmuisesti! Seuraavaksi näette asukokonaisuuden eiliseltä. Musta nahkatakki, harmaa svetari ja valkoiset housut ovat kyllä niitä vaatekaapin peruspilareita, mutta en ennen ole yhdistänyt näitä kaikkia kolmea keskenään. Olen tähän mennessä suosinut näitä trendijuttuja klassikoiden kanssa. Itse tykästyin erityisesti tämän asun värimaailmaan! Mitä te pidätte asusta? :)
InstagramCapture_2904469a-c382-4e3f-85f2-9fa58aaa6d7b
tekonahkatakki ESPRIT
svetari ZOEKARSSEN
housut ESPRIT
tennarit CONVERSE
laukku YVESSAINLAUREN


Tekonahkatakkini olen tainut ostaa kolmisen ellei jopa nelisen vuotta sitten Espritiltä, ja se on edelleen kuin uusi. Meillä mies ei ole vaan koskaan lämmennyt kyseiselle takille, ja itseasiassa juuri pari päivää sitten hän ystävällisesti tokaisi: Tuo takki nuorensi sinua juuri 5 vuotta ainakin, teini. :D

16 comments:

 1. Ihana asukokonaisuus, oot niin kaunis *_*

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos namehisa, kauneus on täysin katsojan silmissä. :) Sinä se upea nuori nainen olet <3

   Delete
 2. Pidän asusta.Itsekin vosin kopsata,mutta valkeita farkkuja en vieläkään omista,joten ihan perusfarkuilla itse sitten kopsaisin tyylin.Harmaa college etsinnässä;ihastuin Gantin collegeen,mutta melkein saturainen peruskollarista tuntuu nyt hieman kovalle....en vaan jotenkin ihan kauheasti tykkää maksella perusvaatteista kovin korkeaa hintaa, kengistä ja laukuista kylläkin. Jännä juttu.
  Ihanaa syksyä
  -kirsi-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kirsi kommentistasi, ja ihana kuulla että asu inspiroi sinua! :)

   Onneksi nykypäivänä moni brändi tarjoaa hyvinkin ajankohtaisia tuotteita, ja hintoja löytyy laidasta laitaan. Välillä kun pelkästään brändin omasta nimestä voidaan jo maksaa aavitustuksen enemmän, vaikka materiaalit olisivat vuorostaan täysin samoja edullisempaan hintaan verraten. Toivottavasti löydät syksyn mittaan itsellesi mieluisen svetarin. :))

   Delete
 3. Nice look!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
 4. Tosi ihana asu! Erityisesti tykkään noista farkuista. <3 Tarvisin itelle jonku kivan luottonahkatakin. Tällä hetkellä mun muutamasta nahkiksesta ei mikään oo täydellisesti istuva tai kiva! :/

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marianne ja kiitos kommentistasi! :) Nuo housut ovat minunkin suosikkini, edulliset Zaran kevään pökät. Olen tainnut käyttää niitä jo luvattomat paljon. :P

   Nahkatakki, tai takki ylipäätänsä on todella harmillinen juttu jos ei se istu. Tiedän hyvin mitä tarkoitat. :/ Tsemppi uuden hakuun upeus. :))

   Delete
 5. Replies
  1. Voi kiitos Patricia Ström, mielettömän kiva kuulla että pidit asusta. :))

   Delete
 6. TYkkään. Toi on rento mutta tyylikäs ja niin tätä hetkeä. Itse en vain voi käyttää valkoisia housuja vaikka haluaisinkin. Siihen tarvitaan hoikat sääret kuten sinulla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nanni <3 Värimaailma on kyllä niin tätä hetkeä, jos vain olla. Minäkin itse asun värimaailmasta inspiroidun alun alkajiin Pinterestissä. Voisitko ajatella toteuttavaksi vastaavanlaisen asun mutta värit eri elementeissä? :))

   Delete
 7. Ihan mun näköinen asu, tykkään! :D <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisinkin hakea lisää nahkatakki inspiraatiota vuorostaan sinun blogistasi... Pus!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥