Tuesday, September 22, 2015

Poncho

Hattujen lisäksi tämän syksyn trendeihin kuuluu ehdottomasti myös viitat sekä ponchot, ja minusta nuo molemmat ovatkin täydellisiä syyslämmikkeitä nimenomaan tähän alkusyksyyn. Omasta kaapistani löytyy yksi vaaleahko viitta entuudestaan, ja viime viikolla tuo aamun kylmyys inspiroikin luomaan Pinterestiin kansion nimeltään Pretty Ponchos.


Näyttökuva 2015-09-22 kello 12.22.22Näyttökuva 2015-09-22 kello 12.25.06
Ah, toinen toistaan kauniimpia asuja tulikin tovin aikaa pinnailtua sekä ihasteltua. Erityisesti camelin sävy ihastutti. Eikä ihme, sillä camelinruskea sekä deniminsininen on viininpunaisen värin lisäksi toinen mieluinen asia näin syksyisin!

Töissä tuo minun viittani ei ole mitä käytännöllisin, mutta ehdottomasti hetkellisiin ulkoiluihin tuo viitta vuorostaan sopiikin mitä parhaiten. Kevyttä kerrospukeutumista ajatellen  lämmin sekä ehkä aavistuksen jopa peittomainen viittani voisikin huoletta heittää ihan neuleen sekä miksipä ei  ihan nahkatakinkin päälle!?   Ehkäpä talveksi sitä voisi koittaa metsästää vuorostaan muhkean ponchon ihan perus neulepuseroiden sekä takkien jatkeeksi.  :) Onko siellä muita, jotka ovat innostuneet tänä syksynä ponchoista / viitoista? 

8 comments:

 1. Nuo on kyllä niin ihania! Kaikista ponchoista ja viitoista oon kyllä tykännyt aina, ei oo vaan tän syksyn juttu! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovat kyllä, ja ihan jokaisen voisin itsekin kotiuttaa heti tältä istuimelta. :) Sitä mukaan kun vuodenajat vaihtuu, voi omakin makua muuttua äkisti. Eikä ihme, sillä tuudin täydeltä tämä syksy tarjoaakin tiettyjä trendijuttuja. :)

   Delete
 2. Ostin kesällä Helsingistä viitan/ponchon. Rakastan sitä.Se oli päällä tänäänkin ja se olisi tarkoitus kuvatakin kunhan vain saisin kuvausapua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin voisin koittaa saada asukuvia tänne blogin puolelle oman viittani kera! :) Nyt myös kovasti toivon löytäväni sen oikean / mieluisen ponchon talveksi. :))

   Delete
 3. Ponchot ovat niin ihania! Mutta eivät sovellu minun työhöni :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Epäkäytönnällisyys on juuri se mihin itsekin törmäsin alkuun viittani kanssa, mutta hetkellisiin ulkoiluihin olen todennut sen soveltuvan oikein hyvin. :)

   Delete
 4. Ihanan näköisiä viittoja/ponchoja nuo on varmaan ihan käteviä tosiaan esim kauppareissuilla ❤️ Lämpöisen näköinen ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, kauppareissuihin / hetkellisiin ulkoiluihin nuo soveltuvat vallan mainiosti! :) Ponchoa kyllä pohdin ihan työpukeutumiseen, sitä kun ei tarvitse olla jatkuvasti nostelemassa. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥