Monday, September 14, 2015

Syksyn himotuin asuste

Villahattu on minun mielestäni mielettömän tyylikäs sekä klassinen asuste, jolla saa helpostikin tuotua mielenkiintoa yksinkertaiseenkin asuun. Sekä Suomen syyskelejä ajatellen tuo hattu sopii meidän vuoden aikoihin kuin nakutettu, lierin alta  kun ei tarvitse olla murehtimassa mahdollisista sadepisaroista kasvoilla tai saati sitten pörröisestä tukasta. 

Itse omistan kaksi hyvin erilaista hattua. Isomman hatun olen vuosia sitten ostanut H&M:stä, ja viime vuonna kun hatut olivat syksyn yksi puhutuimmista asusteista, uskalsin minäkin jopa kerran poistua kotoota hattu päässäni. Jälleen hyppäsin siis pois omalta mukavuusalueeltani, mutta pakko kyllä myöntää että toiste en tee sitä enää tämän hatun kanssa. Hattu on aivan liian iso omaan makuuni sekä herättää huomiota ehkä liiaksensa...

Elokuu-2014 015

Mutta mitäpä jos hattu olisi aavistuksen maltillisempi, ja ehkä jopa malliltaankin että väriltänsäkin jotain avain muuta!? Keräsin inspiraatio jälleen pinnailemalla, ja jotain vastaavanlaista voisin minäkin kokeilla uudella menestyksellä.

Näyttökuva 2015-09-14 kello 11.11.58

print screen

Mites siellä ruudun toisella puolella, lämpenettekö te näille hatuille? :) 

8 comments:

 1. Kyllä, kuuluvat syksyyn! Juuri viime viikon asukuvissa heiluinkin hattu päässä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa että sielläkin olla innoissaan tästä trendistä! :)) Ihastelinkin sinun asuasi kera hatun. Hattu sopi kuin nenä päähän kaunokaiselle. :)

   Delete
 2. Mä en osaisi varmaan käyttää tuollaista hattua, mä olen pipo ihminen, töiden takia onkin pakko suojata pää ja korvat kun ulkona oloa päivän aikana oikeastaan säällä kuin säällä tulee oltua...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hattukin on oikein hyvä vaihtoehto tälle alkusyksyn trendipäähineelle. :) Nykypäivänä pipojenkin valikoima kun on todella iso. Jokaiselle löytyy varmasti se oma pään lämmittäjä!

   Delete
 3. Mullta löytyis kans yks hattu mut se on enemmän miesten hatun tyylinen. Miksiköhän se mullakin on ihan jäänyt kaappiin kummittelemaan. Täytyykin kaivella ja sovitella sitä uudestaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joooo, ja sitten palailet asukuvien kera blogiisi. <3

   Delete
 4. Täälä yksi hattutyttö! ;) Omistan kanssa kaksi hattua joista toinen on kovassa käytössä, toinen vähän vähemmän vaikka siitä pidänkin! Haaveilen kyllä silti vielä kolmannesta hatusta täksi syksyksi jonkun värisenä, ehkäpä vaalea tai harmaa...
  Ei ole itselleni tainnut kuin kerran käydä niin että hattu olisi ollut mielestäni liikaa, tai että olisin kokenut sen kiinnittävän liikaa huomiota, siitä onneksi päästiin nopeasti yli :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihailen suuresti teitä rohkeita upeita naisia kera isoiden hattujen. <3 Kauniit hatut kun tuovat asuun kuin asuun heti sitä jotain. :)))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥