Monday, September 7, 2015

Takaisin kotona

IMG_8640

Maanantai- heipat! Täällä sitä ollaan jälleen kiinne arjessa. Matkamme sujui mitä parhaiten nauttien Espanjan kesästä, ja pakko myöntää heti tähän alkuun että asukuvia ei ole sitten luvassa. Minä kun mennä viipotin koko loman pelkästään bikineissä. Mutta matkakuvia sekä omia kertomuksia on kyllä tulossa! Palasimme kotiin lauantai- sunnuntai välisenä yönä, ja tuolloin meitä oli vastassa pimeä ja kylmä Suomi. Mutta minua tuo ei haittaa, minusta oli kiva tulla kotiin rentoutunein mielin. Syksy kun tuo mukanansa upean värienkirjon, kynttilät sekä takkatulen kera villasukkien. Pukeutumisen sarallakin alkaa täysin uusi aikakausi, ja tästä tulikin mieleeni että voisin toteuttaa syksyn pukeutumisesta oman postauksensa jossa käsiteltäisiin niitä vaatekaapin peruspilareita. Miltä tämä kuulostaa? Ah, ihanaa olla jälleen kotona. Täällä ollaan niin valmiita syksyyn. Mitä teille kuuluu? :)

4 comments:

 1. Odotan todella innolla teidän reissukuvia.
  Täällä ollaan sairasteltu vesirokkoa, tyttö siis ja nyt vaan huomi kasvaa kun ei oireet katoa vaikka näpyt on jo paranemassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä!? Mikään ei ole inhoittavampaa kuin sairastava lapsi. :( Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa. <3 Voimahalit ja tsempit sinne. <3

   Delete
 2. Tervetuloa takaisin Suomeen ja kotiin <3 Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos & oikein ihanaa alkanutta viikkoa myös teidän perheelle. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥