Thursday, October 29, 2015

Asuinspiraatiota syksyyn

Tähän mennessä tämä syksy on ollut aivan mielettömän upea, ja siksipä itse ainakin koen tämän hetkisen pukeutumisen todella kivaksi. Säät ovat olleet kokoajan todella upeat, aurinko on paistanut päivittäin ja kaduilla on saanut kävellä kuivilla nahkanilkkureilla ihastellen syksyn upeaa värienkirjoa. Tällä hetkellä täällä mennään vähemmän on enemmän- mentaaliteetillä pukeutumisen suhteen.
Untitled #87Neuletakit sekä neulepuserot ovat heittämällä syksyn paras vaatekappale. Lämpöisen muhkeat neuleet tuovat mukavuutta kylmeneviin säihin. Neuleiden alle kun voi mutkitta heittää niin topin / t-paidan, mutta myös yksi suosikki yhdistelmistäni on farkkupaidan paritus kun kokonaisuus kaipaa ryhdikkyyttä.
Untitled #85

Nahkasortsit, nahkahousut, nahkahansikkaat - nahka ylipäätänsä on varmasti monen naisen mieleen. Itse erityisesti pidän nahan ja villan yhdistelmästä, minusta tuo kombo näyttää yksinkertaisen tyylikkäältä.
Untitled #86

Viimeisin ihastukseni on kamelin värinen villakangastakki! En ymmärrä miten en ole aikaisemmin tullut ajatelleeksi tämän sävyistä takkia!? Yksinkertainen malli kera tuon upean värin on oikea klassikko vaate.

Mikä asuista oli sinun suosikkisi? :)

6 comments:

 1. Tykkään kaikista! <3 Sun tyyli on kovasti mun mieleen ja sulla on hyviä ideoita ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Petra, kiitos tuhannesti kommentistasi. Kiitos! :) Olen aivan sydän sykkyrällä täällä. :))

   Delete
 2. Toi takki on erityisesti mieleen.
  Itse ostin keväällä kirpparilta kamelun värisen takin. Se olis tark pian kuvata myös blogiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ostitko!? Juu, ehdottomasti lupaathan asukuvia laittaa kehiin. Haluan nähdä sinun versiosi tuon klassikon innoittamana. :)

   Delete
 3. Jostain syystä noi sun kollaasit näkyy myn puhelimessa ihan kummalta (leveältä) mut vika on tod näk mun puhelimessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Mulla oli ja on aivan sama juttu puhelimella, puhelimen näyttö kun ei vain mene mutkitta yhteen blogipohjan asetusten kanssa. Kiitos että kerroit asiasta, koitan fiksailla asetuksia. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥