Saturday, October 24, 2015

Kuluneen viikon aikana olen

- Mennyt tuhatta ja sataa paikasta A- paikkaan B.

- Jännittänyt niin kovin, että tuo jännitteisyys näkyi päällä olevassa neuleessakin! Toki tuon neuleen päällä minun oli vielä bleiseri sekä huivikin, joten voinhan minä liika vaatetustakin syyttää. ;)

- Iloinnut ja ollut kiitollinen, että työmarkkinoilla työnantajat ovat ottaneet minut avosylein vastaan,  ja kaiken tuon lisäksi he ovat vielä halunneet palkata minut heti töihin.

- Samanaikaisesti myös itkenyt pettymyksestä. Jäin toiselle sijalle eräässä todella tärkeässä työhaastattelussa. Olin niin pettynyt itseeni, mutta samanaikaisesti osasin iloita tämän toisen ihmisen puolesta. Hän sai upean työpaikan upealla brändillä.

- Hymyilly kentän laidalla niin että suun pieliin on sattunut. Puolisoni ryhtyi kakkos valmentajaksi tyttäreni joukkueelle.

- Stressanut koulutehtävien palautuksia. Motivaatio löytyy kyllä vielä vähän liiaksin, mutta uuden työpaikan etsiminen on nyt vienyt kaiken ylimääräisen aikani.

- Puolisoni kanssa päätimme toteuttaa tyttäremme pitkä aikaisen haaveen pitkän pohdinnan jälkeen. Teen tästä vielä oman postauksensa.

IMG_9184

Nyt viikonloppuna aion nauttia vain rakkaista, niin perheestäni mutta myös myöhemmin illalla saan nauttia rakkaiden ystävien seurasta. Aiomme vain syödä ja parantaa maailmaa, parhautta.  

Miten teidän viikko on sujunut? Hyvää viikonloppua ihanuudet. :)

4 comments:

 1. Oi, miten sinulla on ollut hektinen viikko. :) Minä olen vain kotona lomaillut.
  Hurjasti jaksuja ja iso tsemppihali sinne! ❤
  Ps. Kiire on täälläkin painanut, eikä ole ehtinyt kommentoida.

  ReplyDelete
  Replies
  1. LeAnn, aivan mielettömän ihanaa saada kuulla sinusta jälleen. Olet ollut ajatuksissa. <3 Toivottavasti lomasi on sujunut mitä parhaiten, ja olet saanut nauttia perheesi kanssa? Pusuja & haleja. <3

   Delete
 2. Ihana postaus.
  Itsellä on myös ollut lennokas viikko kun alkuviikko meni Helsingissä ja loppuviikosta jo juhlittiinkin vanhenemistani. Plaaah

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, sinulla oli syntymäpäivät. Onnea vielä tätäkin kautta ja näin hiukan jälkikäteen. :) Toivottavasti juhlat sujui hyvin? <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥