Saturday, October 17, 2015

Louis Vuittonin suojakotelo

Menneen viikon aikana onnistun tekemään todella kivan second hand löydön, ja juuri sopivaan aikaankin! Vanhat lukijani tietävätkin kuinka erityisesti onnistumisien kautta tykkään palkita itseäni, ja laukut ovatkin aina olleet suurin paheeni. Tykkään siitä tunteesta kun pääsen kotiuttamaan itselleni jotain todella kaivattua, jotain mistä olen haaveillut ja jonka eteen olen tehnyt kovin töitä saadakseni sen omakseni.

Viimeksi kotiutin liikkeestä kauan haaveilemani Lv:n shaalin, nyt vuorostaan tein upean second hand  löydön ja löysin puhelimellemi Louis Vuittonin suojakotelon. Kotelo on kuin uusi, hyvä että sitä on edes käytetty. Ei kuluman kulumaa, ja canvas on  todella napakka.

IMG_9309
IMG_9307IMG_9308

Ja siinä hän nyt on omistajan hellässä huomassa! :) Toivottavasti tänä vuonna saisin kuitenkin pitää siitä suurimmasta haaveestani vielä kiinne. Minulla on nyt tovin aikaa ollut kaksi eri laukkuhaavetta, josta voisinkin muuten toteuttaa oman postauksensa. Syksy on tuonut kovia haasteita eteensä, mutta kun näistä selvitää, niin ehdottomasti seuraavaksi palkinto on laukku. Siihen asti nautitaan nyt kuitenkin tästä pienestä uudesta ihastuksesta! :)

11 comments:

 1. Onpas hyvännäköinen puhelinkotelo ja näyttää tosiaan napakalta,ei pääse puhelin liuskahtamaan ;) Hyvää viikonloppua ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli kyllä oikea löytö! En ole saanut enää silmiäni irti tuosta uudesta ihastuksesta. ;) Näppärä kuin mikä, ja suojaa puhelinta todella hyvin. :))

   Delete
 2. Onpa ihana ostos. IHan oon melkeinpä kade.
  Itse haaveilen myös siitä laukusta ja toivon saavani luvan ostaa sen maanantaina kun Helsinkiin piipahdan kouluttautumaan.
  Ihanaa viikonloppua ihanuus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä suotta ole kateellinen, siihen ei ole tarvetta. Ei ainakaan minun blogissani. <3 Vitsit kun olet niin lyhyeen ajan Pk-seudulla, ja aikataulusi on mitä kiireisin. Olisi ihana ollut nähdä. <3

   Delete
 3. Tuo on kyllä upea! <3 Mulla alkoi jo olla Mulberryn suojakotelo liian löysä, joten onneksi löysin tänään second handina LV:n Azur kuosisen tilalle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on. <3 Ja hei kiva kuulla myös kokemuksia Mulberryn koteloista. Heidän oak- kotelonsa kun oli vahva kilpailija. Löystyisko siis pahastikin vuosien varrella? Toivottavasti tässä canvaksessa tuo ryhdikkyys säilyy. :))

   Delete
  2. Joo löystyi ja tuo mun oli vaan reilun vuoden käytössä :/ Juuri kävin hakemassa tän uuden kotelon ja on kyllä napakka,joten uskoisin ettei löysty niin paljoa kuin toi Mullyn :)

   Delete
 4. Voi miten suloinen kotelo! Itsekään en tykkää puhelimessa käyttää mitään kuorta vaan juuri tuon kaltaisessa kotelossa se kulkee minullakin mukana!
  Laukkujuttuja ehdottomasti kehiin! Itselläni on ainakin sen maailmanluokan laukkukuume tällä hetkellä että kaikki laukkuihin liittyvä kiinnostaa! Olenkin mm koko viikonlopun raivannut urakalla vaatehuonettani, vanhaa pois ja uutta tilalle ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihihiiii, laukkupostauksia vain siis työstämään. ;D Ja vai että vaatehuoneen siivousta, et blogikirppistä ole ajatellut? ;)

   Delete
 5. Onpa sievä! Ja olet ehdottomasti uuden laukkusi ansainnut. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Voi sinua <3 Jos ja kun saan palapelin jälleen koottua uusiksi, voisin uskaltautua ihan oikeasti haaveiden pariin. Kaikki aikanaan kuitenkin. <3 :)))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥