Tuesday, October 20, 2015

Päivän pelastus

On vierähtänyt tovi siitä, kun olen viimeksi esitellyt teille mitään hiustuotetta.  Nyt on aika korjata asia, sillä kylpyhuoneen hyllylle on ilmestynyt vino pino uusia tuotteita, ja ihan ensimmäiseksi haluan esitellä teille Biozellin säväyttävän tyvisprayn.

Oikean kuivashampoon löytäminen on ollut minulle todella hankalaa. Minulla on aina ollut tapana ostaa milloin mitäkin tuotetta kokeiluuni, ja tuon kokeilun jälkeen olen harvemmin enää palannut samaan tuotteeseen.  Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa ikinä, saan ihan oikeasti jättää tämän asian taakseni.  Biozellin tyvispray vakuutti minut kerta heitolla! Säväyttävä tyvispray peittää tyvikasvun sekä samalla freesaa kuontalon ilmettä.  Tämän tuotteen ansiosta sain tänä aamuna loihdittua itselleni todella kuohkean sekä ryhdikkään ponnarin. Lisäplussa pisteitä irtoaa myös itse sävystä, joka oli minun hiuksille aivan täydellinen.  Ainut asia mikä kannattaa ottaa huomioon tämän tuotteen kanssa , on käsien pesu. Minulla ainakin sormenpäät tummuivat kun asettelin tyvestä alkaen hiuksia ponnarille.  Mutta muuten, tämä uutukainen on tullut jäädäksensä, sillä tällä jos millä saan luotua sotkunutturoita sekä huolettomia ponnarikampauksia kun hiustenpesulle ei ole aikaa.
image-4

Suosittelen testaamaan tätä tuotetta! :)

6 comments:

 1. Pyörittelin tätä lauantaina käsissäni I love me-tapahtumassa, mutten vielä hankkinut. Kiva kuulla että toimii, ehkäpä testaan itsekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti ostahan kokeiluusi ja kun olet saanut testattua, niin palaathan omien kokemustesi kera!? :)

   Delete
 2. Tämä merkki pitääkin heti kirjoittaa ylös, tyttäreni nimittäin pyysi ostamaan juuri yhtenä päivänä kuivashampoon ja itselläni ei hajuakaan mikä on hyvä :) Kiitos vinkistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä oli myös vaaleille hiuksille, ja ihan Citymarketista bongasin tämän tuotteen. Tähän sarjaan kuuluu myös shampoo sekä hoitoainekin. Toivottavasti tyttäresi tykkää. :))

   Delete
 3. Mun pitäis testailla kuivashampoota. En ole moista käyttänyt ikinä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen Nanni testailemaan, eikä sen juuri tätä tarvitse olla. :) Kaupanhyllyiltä kun löytyy laidasta laitaan eri versioita. Kuivashampoo on vain 3-4pvä jälkeen pelastus hiuksille. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥