Sunday, October 18, 2015

Sunnuntai inspiraatio

Sunnuntai- terveiset täältä ruudun toiselta puolelta! Päätin tulla piipahtamaan blogin puolella näin heti aamusella. En edes muista milloin viimeksi meidän perheessä olisi nautittu näin rauhallisesta sunnuntai aamusta!? Lomamatkan jälkeen kun on sattunut ja tapahtunut yhtä sun toista. Koen, että osittain täällä ollaan menty jopa pienessä sumennossa viime viikot, niin paljon kun on tapahtunut ja sattunut, ja niin pienessä ajassa vielä. Mutta eiköhän tämä tästä! :)

Sallinkin siis itselleni nyt tämän pienen hetken, ja uppoudun todella pitkästä aikaan Pinterestin inspiroivaan maailmaan kera smoothieni.

IMG_9344IMG_9353IMG_9349

Olen muuten todella kauan pohtinut videopostauksen tekoa. Itse kun tykkään muiden blogeista niitä katsoa, ja viimeisin inspiraation lähteeni on toiminutkin Jenna.  Jenna on upea, herkkä sieluinen sekä ennen kaikkea aito ihminen, ja tuo kaikki vei minut mennessään kun hänen videotaan katsoin. Kirjoitinkin hänen kommenttiboksiin kiitokset inspiraatiosta videon suhteen. Kovasti haluaisin itsekin moisen toteuttaa, mutta tähän mennessä rohkeus ei ole vain riittänyt. Mitä mieltä te olette näistä pienistä videopostauksista? :)

6 comments:

 1. Herkullinen smoothie kuva ❤️ Ehdottomasti teet video postauksen ❤️ Hyvää sunnuntai iltaa ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin joku päivä laittaa tuon reseptin jakoon täällä blogin puolella, uskon että sielä ruudun toiselta puolelta löytyy myös monta smoothien rakastajaa! :) Sinä olet kyllä yksi onnenjyvä, kiitos että jaat aikaasi täällä. <3 Iloista keskiviikkoa. <3

   Delete
 2. Ehdottomasti videota tulemaan jos siltä vaan tuntuu!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kannustuksesta, olet Karoliina huippu. <3

   Delete
 3. Voi miten ihana sinä olet ja kuin voi jonkun sydän olla noin puhdasta kultaa? <3
  Olin ihan äimän käkenä näistä postauksesi kuvista ja postausta skrollatessani löysin super kauniita sanoja,, voi kiitos! <3 Olisipa mukavaa nähdä herttainen sielusi videipostauksen merkeissä, kannatan!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :´) voi Jenna, kiitos kuuluu täysin sinulle. <3 Kiitos että olen saanut tutustua sinuun, ja saan viikottain inspiraatiota sekä hyvää mieltä näin sosiaalisessa mediassa. <3 Olen onnekas, kun minulle on siunaantunut näin ihana sekä kannustava joukku upeita lukijoita. Kiitos teille kaikille! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥