Wednesday, October 14, 2015

Viininpunainen jakku

Vanhat lukijani tietävätkin kuinka joka ikinen syksy olen koittanut etsiä kissoin ja koirin itselleni viininpunaista jakkua,  mutta joka vuosi tämä on kuitenkin jäänyt vain haaveeksi. Neuleista aina housuihin asti on tätä väriä kyllä saatavilla, mutta bleiserissä tämä jos mikä on ollut mahdottomuus!?  Viime viikolla asia vihdoin ja viimein kuitenkin korjaantui. Olin ns. nopealla silmäily retkellä H&M:ssä, ja siinä samalla kun hörppisin kahviani ja olin oikeastaan jo poistumassa koko liikkeestä silmäni näkivät tämän...

IMG_9243

Sovituskopissa sainkin sitten huokaista helpotuksesta! Se istui kuin valettu, ja mieleeni pyörähti heti parikin eri visiota, kuinka pukisin ylleni tämän jakun. Ajattelin jakun pariksi pukea tummia sävyjä, klassikoista musta sekä harmaa ovat erityisesti mieleeni näin syksyisin. Toki syksyinen seilorilook on myös käynyt mielessäni. :) Mitä mieltä te olette uudesta syysjakustani?

4 comments:

 1. Todella kaunis väri ja sopii sinulle varmasti kuin nakutettu! Minulla on tuo jakku mustana ja valkoisena ja se on tosi mukava päällä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oooooi, eli nyt hyppäänkin sinun blogisi pariin ja kerään asuistasi itselleni aimoannoksen inspiraatiota oman jakkun ympärille. Kiitos Jenna, olet onnenjyvä. <3

   Delete
 2. Olipa kiva kuulla, että jakku ainakin sinulle istui ja sävykin näyttää juuri täydelliseltä! Itselleni on nimittäin tämä tulossa verkkokaupasta ;) Epäilin alkuun tosin tuota mallia/leikkausta. Toinen lupaava ehdokas onkin tulossa zalandolta, katsotaan onko kumpikaan niistä minulle the bleiseri ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, great minds think alike ;) Nähtäisiinkös ensi viikolla pikaisten asukuvien muodossa? <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥