Tuesday, November 24, 2015

Asu 23.11

Voi että mitenkä kivalta tuntui tulla näin heti aamusella tänne blogin puolelle. Olen uuden viikkoni saanut aloittaa muutaman vapaapäivän merkeissä, ja nyt olenkin nauttinut vain olostani. Luulen että tuolla valonmäärällä on erityisesti osuutta asiaan. Ihanaa kun maa on hiukan valkoinen, ja ennen kaikkea aurinko on paistanut. Tälläkin hetkellä tuo voimaannuttava valonlähde näyttää nousevan hitaasti mutta varmasti.

Eilen ennen asioille lähtiessäni otin myös muutamat asukuvatkin. Ylleni päätyi yksi suosikki väriyhdistelmistäni! Metsänvihreä, viininpunainen kera farkunsinisen on minusta raikas sekä toimiva värikombo.

IMG_9544


Khakihousut ovat muuten syksyn uusia hankintoja Zarasta. Olen suosinut niitä menneen syksyn aikana todella paljon! Minusta vihreä sopii yllättävän monen värin kanssa yhteen, ja eilen itseasiassa aloin luonnostelemaan teille inspiraatio postausta, jossa tulette näkemään kolme eri kokonaisuutta juurikin näiden trendipökien innoittamana. :)

IMG_9548 farkkupaita ESPRIT
farkut ZARA
huivi MULBERRY

4 comments:

 1. Ihanat kuvat vaikka päät puuttuukin.
  Ostin syksyllä saamallani lahjakortilla itselleni farkkupaidan, vitsi miten paljon olen siitä tykännyt ja useasti se päältä löytyykin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Farkkupaita on kyllä yksi luottokaveri! Katselin tuossa kuviani mm. instagramissa, ja tänä vuonna olen vähän liiankin usein pukenut sen ylleni. Enkä kyllä usko, että näin talvea kohden ssuosia tulee edes laantumaan, sillä farkkupaita sopii niin kivasti neuleiden kanssakin yhteen. :)

   Delete
 2. Ihan nappiasu! Huivi kruunaa kokonaisuuden ja nuo pöksyt on kyllä kivat! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥