Sunday, November 1, 2015

Instagram ajatuksia

Kaivelin eilen illalla puhelimen kätköistä kuvia kesältä, ja siinä kuvia katsellessani aloin pohtimaan instagramia. En tiedä miten te koette tuon sovelluksen nykypäivänä, mutta minä koen sen muuttuneen.  Ennen tuo oli minusta paikka, jossa pystyi jakamaan niitä arjen pieniä hetkiä sen enempään pohtimatta. Kuvien ei ole tarvinnut olla yhtä hiottuja ja täydellisiä, kun vuorostaan blogimaailma on pitänyt siitä huolen.

Näyttökuva 2015-10-31 kello 15.24.38 Itse seuraan yli toista sataa inspiroivaa profiilia, ja lähes kaikilla on nykypäivänä todella hiottuja kuvia. Päivittäin tuleekin ihasteltua toinen toistaan upeampaa kuvaa, ja tuo onkin yksi suurimmista syistä suurelle suosiolleni  tätä sovellusta kohtaan, päivästä toiseen jaksan inspiroitua. Tämän kaiken myötä olen huomannut itse olevani myös todella tarkka julkaisemista kuvistani. Välillä saatan ottaa toista kymmentä kuvaa yhdestä tilanteesta, ja tuon jälkeen muokkaan vielä kuvan valotusta sekä kontrastia jos puhelimella olen ottanut kuvan. Toisinaan olen myös suosinut järkkärin kanssa otettuja kuviakin.

Näyttökuva 2015-10-31 kello 15.27.15

Muutaman kerran olen sortunut poistamaan profiilistani kuvan, kun se ei ole mielestäni sopinut profiiliini. Mutta tuo jos mikä on saanut oloni todella hölmöksi... :D  Kriittisyyss on todellakin noussut omia kuvia kohtaan, toisaalta tuo on entisestään opettanut valokuvauksen parissa mutta toisaalta myös tehnyt hallaakin, kun ns. heikkolaatuisempia kuvia kynnys julkaisemiseen on noussut. Toki näin bloggaajana itse koen tuon sovelluksen myös yhdeksi tärkeäksi työvälineeksi itselleni. Minua voit seurata @Elissabetes.

Ristiriitaista sanoisinkos!? Mitä mieltä te olette nykypäivänä Instagramista? :)

6 comments:

 1. Minäkin ihailen instassa kaikkien muiden kuvia ovat niin hienosti otettuja ja toteutettu, Omani ovat vaan räpsyjä :) Mukavaa sunnuntaita ja huisaa että on jo marraskuu kohta siis jo joulu <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heei, mielestäni en seuraa sinua siellä!? Millä nimellä löydän sinut? :)
   Niin ja sanos muuta, kyllä tämä syksy on mennyt todella äkkiä. Juuri ystävän kanssa pohdimme tätä ajan kulua. :)

   Delete
 2. No niinpä! Asia on kyllä just niinkuin kirjoitit. Myönnän, etten kehtaa laittaa usein niitä puhelimella otettuja kuvia, mutta tämä postaus tosin sai minut ajattelemaan toisin. :)
  Ihanaa viikkoa ja mun on pakko sanoa, että osaat kirjoittaa todella hyvin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätä asiaa voisi varmasti tarkastella monen eri silmin. :) Toistaalta itsekin kaipaa sitä huolettomuutta, mutta toisaalta itsekin seuraan hyvin paljon tilejä missä kauniit kuvat puhuttelevat itseäni.

   Ja voi Jenna, sinä olet aina kovin ihana & tsemppaava, kiitos. <3 Kovasti yritän parantaa tätä tapaani tuoda ajatuksia kirjoittamisen myötä esille, välillä takkuilee oikein kovasti. Mutta eiköhän tämä tästä. :)

   Delete
 3. Mistä nuo rintaliivit on?

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥