Thursday, November 19, 2015

Jouluinen Murena

Vaikka syksy on koetellut, se kuitenkin myös mukaansa mahduttanut arjen pieniä hetkiä. Yksi ilon hetkistä on ollut blogin ansiosta! Noin 1,5 viikkoa sitten olin monen muun bloggaajan kanssa viettämässä blogi-iltaa Herkku & Lahja Murenassa. Tämä ihastuttava salolainen liike aukaisi joulunsa meidän bloggaajien kanssa, ja voi että kuinka ihanaa olikaan vain istahtaa alas, ja kuunnella. Kuunnella kuinka joulu oli tänäkin vuonna syntynyt liikkeeseen, ja kuinka aherruksen tulos näkyikään. Liike näytti tainomaiselta, ja ennen kaikkea liikkeen oma sydän Miina, viimeisteli omalla lämmöllään ja innostuksellaan kokonaisuuden.

Illan aikana pääsimme myös tutustumaan ja kuulemaan Niipperin valtavasta teevalikoimasta sekä myös paikallista yrittäjyyttä Murenan lisäksi edusti kauneushoitola Ametisti.

IMG_9413 IMG_9421 IMG_9408 IMG_9402IMG_9430 IMG_9425IMG_9433IMG_9436
  
Murena on ehdottomasti mielihyvän paikka, olen käynyt milloin mitäkin ostamassa sieltä. Kotiin olen ostanut erilaisia kahvinautintoja että makeisiakin, kuten myös tyttöjen illanviettoon hain viimeksi Kesähedelmät Limonadin sekä Knäck & Bräck rakkausnäkkileipiä juuston kaveriksi, ja ihan viimeiseksi Murenassa askarreltiin ystävälleni kahviaiheinen lahja piristämään hänen parantumista leikkauksen jälkeen.  Lämmöllä suosittelen vierailemaan Murenassa.

Blogi- illan aikana ei teitä lukijoitakaan tietenkään unohdettu. Tämän marraskuun ajan saatte 10% alennuksen ostoksistanne, kunhan muistatte vain kassalle saapuessanne mainita että olette Elisabete - blogin lukijoita. :)

Kiitos vielä tuhannesti Miinalle, Ametistin Miialle sekä Niipperin kauppiaille mukavasta illasta. Teidän ansiosta tuo torstai-ilta oli erityinen. <3

2 comments:

  1. Ihanuuksia kauppa selvästi pullollaan ❤️ Mukavaa loppuviikkoa ❤️

    ReplyDelete
  2. Murenasta löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa! Suosittelen kurkistamaan heidän verkkokauppaan: http://www.herkkumurena.fi/verkkokauppa/ Tiedän että sinä tulet ihastumaan yhteen jos toiseenkin tuotteeseen. <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥