Wednesday, November 25, 2015

Kimalletta kynsiin

Tänä vuonna myönnän olleeni todella laiska lakkaamaan kynsiäni. En tiedä onko tämä vuosi ollut ns. yksi pahimmista ruuhkavuosista vuosiin, mutta koen ainakin että aika ei ole vain riittänyt. Toisaalta olen kuitenkin kokoajan huolehtinut käsien että kynsien hyvinvoinnista. Voiko siis olla että inspiraation puute on oikeasti iskenyt minuun!? Luonnostaan kynteni ovat vahvat sekä pitkät, ja tänä vuonna minulta on pariin otteeseen kysyttykkin, että olenko laitatuttanut rakennekynnet? Ja näihin muutamiin kysymys kertoihin on tiensä juurinkin johdattanut ne kerrat, kun lakkaa on ollut kynsissä, hih. Kynsinauhoista sekä satunnaisista haavoista  olen todella tarkka. Olen koko ikäni työskennellyt asiakaspalvelun parissa, joten koen että kädet ovat yksi osa ihmisen käyntikorteista.

IMG_9508

Löysin hiljattain H&M kosmetiikkaosastolta yhden jos toisen ihanan lakkapullon, ja tuon löydön jälkeen on inspiraatio jälleen löytynyt. H&M kynsilakkavalikoimasta olisin mieluusti kotiuttanut yhden jos toisen purnukan, värit olivat minusta todella ajankohtaisia. Päätin kuitenkin ostaa vain yhden lakan, sillä minulla ei ole ollut aikaisempaa kokemusta heidän lakoistaan.

IMG_9511

Lakka pysyi kynsissäni melkein viikon verran, joten pysyvyys on oikeasti todella hyvä. Tämän hetkisessä työssäni kun pesen käsiäni melkein koko ajan, on todellakin kädet kynsiä myöden koetuksella. Glitterilakan poistaminen onkin sitten aikaa vievää puuhaa. :D

IMG_9515
IMG_9513

Ensimmäisellä lakkauskerralla päätin uuden lakan kaveriksi parittaa Essien --- sävyn, ja minusta tuo lopputulos oli oikein kaunis! Harmi että en aivan saanut vangittua lopullista lopputulosta kuviin, mutta toivottavasti kuitenkin saitte jonkinlaisen aavistuksen värimaailmasta. :) 

6 comments:

 1. Tosi kauniit kynnet <3 Täälläkin on hamstrattu nyt glittereitä, kun on joulu tulossa ja kaikkee ;) Juuri yhdet glitterit poistaneena tosin ajattelin, että ei ihan heti laiteta uusia - voi pyhä jynssäys!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, en ole siis ainut ketä on törmännyt tuohon ärsyttävään seikkaan :D Noin minäkin ajattelen, kunnes jälleen löydän itseni glittereiden joukosta. ;)

   Delete
 2. Siis niin kauniit, upeat!! ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nähdään taas pian, niin voin tehdä moiset sinulle! <3

   Delete
 3. Rakastan ihania kynsilakkoja. Harmi kun työssäni tuollaiset ihanuudet on kiellettyjä :( niinkuin kaikki korutkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän sinua! Mutta teet todella tärkeää työtä, joten ei anneta moisen häiritä. Lakkailet pyhinä viimeistään upeat kynnet itsellesi. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥