Friday, November 27, 2015

Mitä pukisin päälleni pikkujouluihin?

Juhlakausi alkaa olemaan täydessä vauhdissa, joten nyt viimeistään oli aika kartuttaa vaihtoehtoja mitä sitä voisi laittaa pikkujouluihin ylle!
Untitled #88Näin loppuvuodesta on sallittua kimaltaa juhlissa, ja yksi kiinnostavin vaatekappale parina viimeisenä vuotena on erityisesti ollut paljettihame. Minusta paljettihameen voisi jopa luokitella yhdeksi klassikoksi. Kimalteva hame kun toimii pikkujouluissa että uuden vuoden juhlissakin. Minulta löytyy Holly&Whyten tummansininen paljettihame, ja tuon hameen kanssa olen joulun aikaan tykännyt yhdistää pehmeän neuleen.
Untitled #89Jumpsuit on ehkä mitä helpoin ja turvallisin valinta joulun juhliin. Jos sukkahousujen kanssa kaveeraminen ei ole mieluisinta puuhaa, niin suosittelen jumpsuittia! Haalarin kanssa suosisin näyttäviä asusteita, kuten näyttävät korvakorut kera punaisten huulien takaavat ehdottomasti tyylikkään kokonaisuuden.
Untitled #90

Viimeisinpä mutta ei vähisimpänä vielä helppo ja yksinkertainen nahkahousujen ja punaisen paidan yhdistelmä, joka toimii tähän aikaan vuodesta aina! Lasten joulujuhlat, illalliset, firman pikkujoulut sekä ennen kaikkea itsen jouluna tämän asun voi huoletta pukea ylle. Punaisen paidan voi myös korvata valkoisella, ja vuorostaan huulissa / kynsissä voisi suosia joulun punaista väriä.

Tässä hiukan inspiraatiota pikkujoulujen varalle! Löytyikö omia suosikkeja? :)

4 comments:

 1. Toi viimeinen vaihtoehto oli niin mun mieleen ❤️ Ihanaa viikonloppua ❤️

  ReplyDelete
 2. Nyt kyllä harmittaa, että omat pikkujoulut on jo juhlittu! :D Ihania asuja! ;)

  PS. Mistä nappasit ton vikan kollaasin punaisen paidan kuvan...? Mikä merkki se on? Se on aivan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanuus ja ihanaa kun inspiroidut täällä, kiitos! :)

   Nyt en muista yhtään mistä se on, mutta tarkastan asian polyvoresta! Palaan asiaan. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥