Monday, December 7, 2015

Harmaa collari

Harmaa collegepaita on epäilemättä yksi minun suosikeistani näin talviaikana. Koen sen todella helpoksi vaatteeksi.  Päivinä kun tuntuu että vaatekaapista ei löydy mitään päälle puettavaa, voi collariin luottaa aina.  Sen kun voi huoletta pukea revittyjen farkkujen ja lenkkarien kanssa, mutta vuorostaan myös collari toimii mainiosti nahkahousujen sekä nilkkureiden kanssa. Minulta löytyy parikin harmaata collaria entuudestaan. Toinen on Zoe Karsenin ehkä mitä nähdyin blogimaailman collari, ja toinen on vuorostaan Espritiltä, miesten osastolta.  Zoen paitani on jo todella vanha, ja olen käyttänyt sitä vuosien varrella luvattoman paljon, ja valitettavasti se alkaa jo näkymään värien haalistumisessa.

Näyttökuva 2015-12-07 kello 10.04.12

Uusi collegepaita olisi siis haaveissani. Osaisitteko te vinkata mistä voisin omani löytää? Pohja väri voisi olla vaalean harmaa, ja etupuolella saisi olla joku kiva teksti. Miksipä ei kuvan kera myös!?  Kirjoituksen olisi oltava jokseenkin hauska, tai esteettinen. :)

4 comments:

 1. Itselläni on etsinnässä juurikin tuo harmaa college. Valkoisen ostin alku syksystä mutta nyt olisi haaveena se harmaa. Olet niin oikeassa, että se sopii niin moneen hetkeen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vinkkaathan minulle myös, jos onnistut löytämään jonkun kivan yksilön!? :)

   Delete
 2. Harmaa onkin kiva väri vaatetuksessa tähän aikaan vuodesta, löytyisiköhän esim gina tricosta jotakin kivaa collegepaitaa,niiden printit on minusta ihania usein :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä ihanuus! Käynkin ensi viikolla kurkistamassa heidän tämän hetkistä valikoimaa. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥