Sunday, December 27, 2015

Jouluisia kuvia

Joko navat paukkuvat laatikoista, kinkuista ja suklaasta? Me teimme ensimmäisen kerran nyt jouluruoan kokonaan itse, ja voi että kuinka se maistuikin! Olemme syöneet kinkkua aamupalan, lounaan että välipalan yhteydessä, ja loppua ei vain näy. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa, sillä tämä herkuttelu tulisi niin näkymään kyljissä pidemmällä aikavälillä.  ;)

Jouluaattona meidän tytär taisi jo hiukan jälkeen seitsemän ensimmäisen kerran herätellä meitä. Joulukuusen alle kun oli ilmestynyt yön aikana paljon paketteja, että meidän tarvitsisi pian tulla alas. Tunnin verran saimme kuitenkin jatkaa vielä tuona aamuna unia, kun oikein kiltisti pyysi lupaa. Tyttären joululahjoista paljastui vaatteita, kirjoja, leluja ja mieheni sai minulta uuden tuoksun, sekä lahjakortin kuumakivihierontaan. Minä vuorostaan sain Tommy Hilfigerin ihanan oloasun. Iltapäivällä kävimme Joulu kirkossa serkkuni perheen kanssa, ja illemmalla suuntasimme minun kotikotiini muun sukuni luokse.

Näyttökuva 2015-12-26 kello 14.53.13
Joulupäivät on sujunut pitkään nukkuen, sitä kinkkua syöden, leikkien, leffoja katsellen ja rentoutuen.
Miten teidän joulu sujui? Toivottavasti olette saaneet nauttia rakkaidenne seurasta. <3

6 comments:

 1. Ihania joulukuvia ❤️ Leppoisaa sunnuntaita ❤️

  ReplyDelete
 2. Oi, miten ihania kuvia! :)
  Täällä yksi, joka on saanut ähkyn jo monta kertaa jouluruoista. ;) Ensi vuonna sitten lisää... :)
  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, jouluruoka on kyllä aivan älyttömän hyvää! Kiva kuulla, että itseni lisäksi on muutkin nauttineet hyvästä ruoasta. Toivottavasti teidän joulu sujui mitä parhaiten. <3

   Kivaa alkavaa viikkoa! :))

   Delete
 3. Itse totesin tänään salilla että huh huh mitä sitä ihminen onkaan syömällä kropalleen tehnyt. ei vain nyt jouluna vaan ihan syksyn aikana. Nyt täytyisi ihan tosissaan tehdä elämänmuutos jos haluaa vielä olla peilikuvaansa tyytyväinen.
  Eli kinkut ja suklaat saa nyt meikäläisellä unohtaa ja tilalle vaihtukoon porkkana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, oletkohan nyt turhan ankara itsellesi? <3 On totta, että kaikki lähtee omasta ruokavaliostaan. Omasta syömisestä voi alkuun vaikka pitää pientä päiväkirjaa, ja tuon katsauksen myötä voisi lähteä tarpeen mukaan muokkaamaan omaa syömistään? :)

   Tsemppi halinen <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥