Saturday, December 12, 2015

Olivia Burton

Yhteistyössä Rannekelloja.fi *

IMG_9582


Olen aina tykännyt lahjojen antamisesta, mutta kukapa ei myös mielellään vastaanottaisi itsellensä kivoja lahjoja. Se tunne, kun tiedät löytäneesi saajalle mitä erityisimmän lahjan, etkä millään malttaisi olla paljastamatta sitä.  Nyt kun joululahjat ovat monen mielessä, sain juuri sopivasti yhteistyöehdotuksen Rannekelloja.fi sivustolta.

Verkkokaupan valikoima on laaja, mutta itse päädyin heti Olivia Burtonin valikoimaan. Brändi oli entuudestaan minulle tuttu.  Olivia Burton on brittiläinen kellomerkki, jonka takana on kaksi muotia opiskellutta lontoolaisnaista, ja heidän inspiroitumiset ovat juurtaneet vintagesta ja cat walkeista.

IMG_9581IMG_9589IMG_9587

Heidän valikoimasta olisi voinut mieluusti kotiuttaa yhden jos toisenkin kauniin kellon. Pohdin pitkään tämän valkorannekkeisen,  klassisen ruusukullatun että tämän kauniin kolibrin välillä.

Saamani kello on todella kevyt ( vain 61grammaa ) ja tämä tuokin kivaa vaihtelua teräskellon rinnalle. Ranneke on kokometallia, mutta ruusukullatun ilmeensä vuoksi se sopii todella hyvin yhteen valkoisen kellotaulun kanssa. Klassisen kaunis kello, mutta tuo kolibri tuo mielestäni kaivattua mielenkiintoa.

IMG_9593

Onko Olivia Burton kellomerkkinä teille tuttu? Niin ja arvatkaa mitä! Rannekelloja.fi haluaa nyt joulun alla ilahduttaa myös teitä lukijoita  arvonnolla, joten pysyttehän kuulolla. Huomisaamulle on luvassa arvontapostaus. :)

10 comments:

 1. Ihan tuntematon merkki. Katsoin valikoimaa ja todella kauniita kelloja ovat valmistaneet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että heidän valikoimansa ihastutti myös sinut. :)

   Delete
 2. Ai että miten ihana! Olen iloinen puolestasi kun sait noin upean kellon! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanuus. <3 Minäkin olen todella iloinen tästä yhteistyöstä. Oli ihana päästä toteuttamaan näitä postauksia, ja ennen kaikkea päästä kuvailemaan itse tuotetta oikein. :)

   Delete
 3. Oih, kelpais kyllä mullekin. Todella ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitten vain osallistumaan arvontaan. <3

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitos ja kiva kuulla että sielläkin tykätään. :)

   Delete
 5. Aivan ihana ja kaunis. Ilmanmuuta mukaan arvontaan!
  sirkku.eskolin@elisanet.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Pm, käythän jättämässä kommentin tämän päiväiseen postaukseen. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥