Tuesday, January 12, 2016

Instagram kuvia

Marraskuun alussa kirjoitin teille täällä ajatuksiani Instagramista, ja kuinka olen kokenut tuon sovelluksen muuttuneen. Postauksen yhdessä kerroin myös,  kuinka olen sortunut poistamaan feedistäni kuvan, jos toisenkin ihan vain siksi että jälkeenpäin se ei ole vain mielestäni sopinut kokonaisuuteen.  Kirjoittamani postaus olikin todella tykätty, joten tuosta tulikin mieleeni että kiinnostaisiko teitä postaus, jossa kertoisin omat Instagram vinkkini? :)

Tässä viimeisimmät instakuulumiset!

Näyttökuva 2016-01-12 kello 8.54.35

1.  Monday - Positive mind, Positive vibes, Positive life. Tämän viikon ajatukset maanantaiaamulla. 2. Valkoinen jakku ja revityt farkut, kokonaisuus joka toimii ihan aina. 3. Ruokailuhetki töissä. 4. Isovanhempien muistoja vaalien. <3 4. Pakkaspäivän iloja: kahvi ja ihana valkoinen svetari. 5. Brr... sanoi rakas, kun koulutielle lähti jälleen joululoman.

Näyttökuva 2016-01-12 kello 8.54.59
6. Leivottiin tyttären kanssa suklaamuffinsseja viimeisen lomapäivän kunniaksi. 7.  Suurta jännitystä ja iloa ollaan täällä koettu, kun blogi on tuonut uusia projekteja mukanansa. En malta odottaa että pääsen teille kertomaan mistä onkaan kyse! 8. Päivän asukokonaisuus. 9. Vihdoinkin maa on valkea. 10. Sunnuntaiaamu ja oma perhe. <3 11. Uusi vuosi & uudet ajatukset.

Minut löytää nimimerkillä @Elissabetes instagramista :) Kivaa tiistaita.

6 comments:

 1. Ja tuo valkoinen jakku ♡ aaah

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi kun en pystynyt auttamaan tällä kertaa! :/ Toivottavasti jostain löytyisi edes vastaavanlainen. :)

   Delete
 2. Oi en malta odottaa blogiuutisia! Sinulle kyllä suo kaiken hyvän mitä elämä tuo mukanaan. ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ystäväni, kiitos tuhannesti :,) <3

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos! :) Oletko sinä instagramissa? :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥