Sunday, January 17, 2016

Kotihiiren suosikit

Rakastan pehmoisia sekä lämpöisiä kotivaatteita, ja mukavien vaatteiden kanssa tykkään pitää kotitohveleita. Vuosia palvelleet o.i.s:n lampaanvillaiset tossuni ovat tähän asti huolehtineet jalkojen lämmöstä aina kotona ollessa. Sujautan ne heti jalkaan aamusella ja pidän niitä jalassa lähes aina. Omani ovat olleet todella ahkerassa käytössä, mutta silti ovat säilyneet kuin uusina. Jos hinnan jakaisi niiden käyttömäärällä, ei niille varmaan montaakaan senttiä jäisi enää jäljelle. ;)

Mutta nyt jouluaaton jälkeen jalassani ovat olleet ainoastaan Gantin Meganit! Rakas sydänystäväni osti nämä minulle joululahjaksi, ja sydämentykytyksiä nämä ovatkin joka ikinen aamu nyt saaneet aikaiseksi. Mallin nimi on Megan - ballerina ja ne ovat villahuopaa. Pohja on ohutta kumia, ja tuo tähtipainatus, Gantin-logo ja kantapään takana Americano- logo tekevät näistä kotitossuista ajattoman kauniit.

IMG_9891IMG_9883IMG_9899IMG_9882

Tykkäättekö te kotitohveleista? :) Nyt sujautan omat jalkaani, ja majottaudun tytön kanssa hetkeksi sohvan uumeniin harjoittelemaan huomista matikan koetta. Sillä iltapäivällä suuntaamme vuorostaan katsomoon kannustamaan hänen koripalloturnausta. Suloista sunnuntaita ihanat!

4 comments:

 1. Oi mulla on juuri etsinnässä tuollaiset ballerinojen muotoiset kotitossut, omat Cubuksen versiot kun alkavat vetelemään viimeisiään...

  http://ottiliasblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kurkistamaan Gantin valikoimaan, heiltä kun löytyy yksi jos toinen ihana pari! :))

   Delete
 2. Aivan ihanat. ♡ Minulla on AINA joko villasukat tai Peakin tohvelit jalassa. Jalat pitää olla lämpimät. :)

  ReplyDelete
 3. Tykkään. Tossuttelen kotona Seppälän muutaman euron tossuilla. Noi sun uudet on IHANAT ♡

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥