Wednesday, February 17, 2016

At the moment

Pieni kurkistus tänne ruudun toiselle puolelle keskiviikko tunnelmiin, vaikka ei täällä mitään sen ihmeempää tavallisesta arjesta poikkeavaa tapahdukaan.  Sain kuuden jälkeen aamulla herätä puolisoni suukkoihin ennen hänen töihinsä lähtöä, ja tuon jälkeen taisin hetkeksi vielä nukahtaa, sillä seuraavaksi hellän aamurutistuksen sain tyttäreltä. Tuon jälkeen sain viimein kammettua itseni ylös sängystä, ja aloin oitis valmistamaan meille aamiaista. Tyttärellä alkaa keskiviikkoisin koulu vasta kymmeneltä,  joten meillä on nyt menneiden viikkojen aikana ollut tapana syödä aamiainen pitkän kaavan kautta. Aamiaiset syötyä olikin jo aika lähteä koululle.  Matka koululle meni ihastellen upeata säätä, sekä haaveillen kuivista kaduista. Olen kerennyt muutaman otteeseen haaveilemaan ballerinoista, mutta Converset ajattelin viimeistään loppukuusta ihan oikeasti kaivaa esille. ;)
image-18Tyttären saatettua kouluun minä tulin takaisin kotiin jatkamaan lukuja. Kevät on kalenteriinsa mahduttanut yhden jos toisen tentin, sekä kurssitehtävien palautukset työllistävät tällä hetkellä täysipäiväisesti. Sekä päätin ottaa myös muutaman ekstrakurssin, jolloin saan vaadittavien opintopisteiden lisäksi hiukan ylimääräistäkin kasaan.

Nyt olisikin noin kolmisen viikkoa aikaa saada suurimmat kurssit pois alta, ja maaliskuun alussa palaan jälleen täysipäiväisesti työelämään. Kevät ei mukanansa tuo siis vain aurinkoa, vaan työelämässä käännetään myös uusi sivu kirjoitettavaksi. :)

Että sellaista arkea täällä tällä hetkellä! Mitä teidän päiviinne kuuluu? :)

2 comments:

 1. Mie kävin eilen metsästeleen kenkiä. Vagabondilta on tullut tosi mageet tennarit, niitä oon ihastellu jo monesti. Toisaalta haluaisin mustat nilkkurit, vähän samantyyliset tai vaikka tismalleen sellaiset kuin sulla on ne koo-kengän nilkkurit. No mitään popoja en vielä kotiuttanut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivoja tennareita saa kyllä tänä päivänä melkein jokaiselta merkiltä! Itse tykkään kuitenkin Consseista eniten, pelkistetty ulkoasu ja sekä ennen kaikkea tuo pesukone mahdollisuus ovat jo itsestään suosikki myyntiargumentteja minulle. :) Aivan varmasti tulet vielä löytämään omasi! Minäkin etsin mm. toista vuotta täydellisiä konjakin sävyisiä nilkkureita, kunnes ne vain yhtenä päivänä tupsahtivat eteeni. :))

   Kivaa alkanutta viikkoa ihanuus. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥