Wednesday, February 10, 2016

Denim & Cashmere

Elellään vasta helmikuun ensimmäisiä viikkoja, ja meillä päin ei ole tietoakaan enää lumesta! Plussakeleistä ja vesisateen rapinoista ovat alkuviikon ulkoilmat koostuneet. Olimme maanantaiseksi sopineet tyttöjen kahvitteluhetken keskustaan, ja tiesin ettei ulkoiluhetkiä juurikaan olisi tuon reissun aikana, joten päätin suosia kerrospukeutumista.  Farkkupaita sai lisälämpöä ja mielenkiintoa päälle heitetystä kasmirneuleesta. Pehmeä ja pelkistetty kokonaisuus.

IMG_0251

Louis Vuittonin monogram shaali pääsi pitkien talviuniensa jälleen näkemään päivävaloa! Aina silloin tällöin olen hypistellyt sitä henkarilla, mutta olen kiltisti antanut sen odottaa kevättä. Luulen, että seuraavien kuukausien aikana tulette kyllästymiseen asti näkemään tätä kaksikkoa. Laukun ja shaalin värimaailma on ihastuttanut minut kertaheitolla. ;)

IMG_0257

neuletakki ESPRIT
farkkupaita ESPRIT
tekonahkahousut ESPRIT
nilkkurit KOOKENKÄ
huivi LOUISVUITTON
laukku LOUISVUITTON
kello MICHAELKORS

6 comments:

 1. Tuon tyylisen kengät mie haluan. Alkaa entiset jo kyllästyttään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustat nilkkurit ovat kyllä todella klassikot! Olen ostanut nämä todella monta vuotta sitten, ja ovat vieläkin todella hyvässä kunnossa. :))

   Delete
 2. Ihana sinä <3 Kiva asu valinta :) Täällä on eilen alkanut satamaan lunta jälleen ja nyt on taas maa valkoisena :) Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lumi yllätti meidät myös pari päivää sitten! Ihanaa kun maa on jälleen valkea, ja aurinkokin päätti tänään tulla esille. :))

   Ihanaa viikonloppua murunen. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥