Wednesday, February 3, 2016

Mulberry Pocket Book

Kuulun ehdottomasti niihin, ketkä suosivat perinteistä paperista kalenteria. Tykkään tehdä erilaisia merkintöjä milloin mistä aiheesta. Neljä vuotta sitten hankin parisen kalenterin sijaan Mulberry Pocket Bookin oak- sävyisenä. Olen ollut todella tyytyväinen tämän kalenterin laatuun! Tämä jos mikä on maksanut itsensä takaisin menneiden vuosien aikana.


IMG_0190

Mulberryltä voi kalentereiden lisäksi ostaa myös omat sisuksena, ja jos oikein muistan  niin mielestäni olen ostanut vain kerran tuon sisällön. Hinta taisi tuolloin olla 20 euron tiennoilla. Hienot ne olivat kyllä, mutta itse jäin kaipaamaan suomalaisia juhlapyhiä sekä nimipäiviä. Kirjakaupasta saa ostettua niin Timexin kuin Filofaxinkin vuosipaketteja, joiden hinta on 10-15 euron välillä. Itse olen päätynyt vuosi toisensa jälkeen ostamaan Timexin paketin. Oikein toimiva ainakin omille merkintöilleni!

IMG_0155

Maanantaina oli muuten ihana kääntää katse Helmikuun ensimmäiselle viikolle! Minulla on vahva tunne, että tästä kuukaudesta tulee keväisen vahva. :)

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi. ♥