Wednesday, February 24, 2016

My spring must haves

Kävimme maanantaina tyttären kanssa tekemässä pienen kaupunkikierroksen, ja oli ihana huomata kuinka viimeinkin kevät oli tehnyt tulonsa liikkeihin. Moni tuntuu nyt hakevan uusia tuulia tyylinsä, mutta itse ajattelin rakentaa kevätgarderoobiani tutuilla ja oman tyylisillä vaatteilla. Kevätsiivousta en ole vielä kerennyt tekemään vaatekaappiini, mutta tiedän sen olevan aika hyvällä mallillaan  ja useat peruselementit löytyvät jo, mutta myös muutaman uuden jutun kaipailisin myös vanhan tilalle. :)

Untitled #95

Jotain uutuuden viehätystä minäkin olen itseni löytänyt potemasta, nimittäin minua on puraissut hirmuinen citylenkkarikärpänen! Ystävät, sosiaalinen media sekä blogit ovat näyttäneet kuinka nämä lenkkarit puetaan asuin kuin asun kanssa.

Raidat taas kuuluvat pukeutumiseeni vuodenajasta riippumatta, ja omasta vaatekaapistani sitä löytyy niin puuvillaisen puseron, neuleen kuin lyhythihaisen muodossa! Ja kuinka sitä haluaisikin jo yhdistää rennon raitaneuleen klassisen trenssin kanssa!?

Valkoiset puserot kuuluvat vaatekaappini kulmakiviin, ja eteenkin keväällä, kun bleiserit otetaan taas käyttöön, koen että puserot pääsevät enemmän oikeuksiinsa. Bleisereiden lisäksi odotan ballerinakelejä kuin kuuta nousevaa. Jokin uusi pari kutkuttelisi myös mielessäni, esimerkiksi täydellisen ja mukavat konjakin sävyiset ballerinat olisivat enemmän kuin tervetulleet eteiseen.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, minulla olisi tarve mustille revityille farkuille! Täydellisesti istuvat, kivoilla yksityiskohdilla on todella vaikeaa löytää. Näköhavaintoja otetaan vastaan!

Mitä teidän kevään must have- listaltanne löytyy? :)

4 comments:

 1. Kiva valikoima kevätvaatteiksi :) Mä oon niin uppoutunut vielä tuohon lumen määrään etten osaa miettiä pukeutumista kevääksi, kotiin jo suunnitteilla jotakin keväisempää väriä :) Kivaa keskiviikkoa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi niinkö!? Innolla jään odottelemaan keväisiä sisustuspostauksia sinulta. :)
   Minä olen tammikuun jälkeen vaihdatuttanut kaikki vaaleat kevät jutut esille. En vain malttanut! ;)

   Delete
 2. Voi vitsi.. mua kans kaihertaa noi citylenkkarit. En vain meinaa osata niitä kuitenkaan käyttää, kun duunissa lenkkarit kaiken aikaa. Vapaalla aina tuntuu, että ois kivempi laittaa jotain muuta. Mutta jos oikein hyvät löytyis.... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, mitä jos tilaisit jotkut herkullisen värilliset Roshet itsellesi perus lenkkareiden lisäksi? Ja säilyttäisit niitä aina kauniisti ballerinojen vieressä!? Voisiko tuolla konstilla saada vähän citylookkia luotua lenkkareiden kaveriksi. ;)

   Ihanaa viikonloppua upeus. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥